все єдно нема чого було давати сало. а під хлопчиком я мав на увазі хлопця з України якого забрали у москалі, тобто до кацапського війська
Я цілий час вдома - це донька фото зробила - вона там другий семестр п'ятого курсу робить. А вдома мене не буде від 25 до 29 включно.
А ви вважаєте що я є пальцем роблений Тож я шпєціяльно подаю неправдиві дати - а сам у засіцдці із гіверою
пане С що скажете по працю на складах, є вакансії в місті Дзержонюв. є ще первый склад находиться в городке Бискупице Подгурне(17 км от Вроцлава), а второй в Новой Вси(16 км от Вроцлава).
А ніц не скажу бо абсолютно не в курсі. Треба упевнитися, що працедавця запевнює мешкання та гарантує працю на підставі умови.
рейка рейці різниця,по різних технологіях зроблені,сама краща сталь це з автосцепки. о то я недалеко від Вас служив,в сусідній республіці,теж в ті роки.
таке. ліпше між паровозом та першим вагоном. десь серед степу. потім ще можна крамом розжитись різним а вагони на брухт збдати
та діду не переймайтесь в нас ще сто років тому таке виробляли. та і зара можна таке вчинити. зробив собі маленького пристроя щоб паровоз на попа став і роби що хочеш з крамом.
ну а ще таке чути від культурного чоловіка з високоморальними поглядами,це просто жжах Треба мінять підходи,наприклад сотворить якесь мемемем,чи банк,а потім діло техніки,десь через рік чтири,йти в ногу з часом
Не,арабам таки варто жерти свинину і цмулити спиртне,без фанатизму,звісно.І рамадан перед чемпіонатом світу взагалі не приший рукав.В бідолах сил бігати нема.