Те що вони не вживають і сала не ідять,так нам ще й ліпше.Муслімів півсвіту розвелось,на всіх сала й коньяку не напасешся.А тут не за кацапню ж вболівати.
нащо взагалі дивитись той ваиний ЬІнтєр та підвищувати йому цим рейтінг? а вживанням пива та сала ви ображаєте невиніх мамедів. мо вони через це програти можуть, га? отакоєот. а ви кажете З.І. я не відмовляю вас дивитись хвутбола, я лише висловив своє ставлення до свинособачого ЬІнтера та того що чм проводять на свинособакії
Доброго дня Дощ пройшов,сім капель на метр Це в клюні дід% займається науково-просвітницькою роботою,вчить їх карли-марли науки
Згоден,але ж раз в рік його подивитись можна.Що цікаво з тим інтером,в батьків супутникове,там його глушать,в мене кабельне-іде, собака.
Мені якось згадалось як в бетері хлопці з Кавказу їли сало і пили чачу,я їм кажу шо алах їм покарає, а вони мені під броньою він не бачить отаке в мене зараз
і ви давали? от лишенько а через це якийсь хлопчик у москалях недоїдав бо усе сало мамеди зжерли. вам повинно бути соромно від такого ганебного вчинку. отакоєот
Ой накличете собі злив Я з своєї сторони погонив до вас, бо в мене цілий день не дощило. Якщо по дорозі ніхто не перехопить, то завтра, післязавтра отримаєте.
В тій частині із 250 солдат було 10 білих і ті з казахстану. Я один з України був а офіцери сало не їли бо все мясо забирали та на чачу в поселенців з Грузії міняли. А хлопчиків тих мені не жалько, зовсім. Це саме вони вночі прийшли в частину і з казахами разом в 8ром мене товкли, так чоботами. Після був госпіталь на 2.5 місяці окружний в Брянську, суд, розжалування мене і я був комісований весною 91 року. Чому суд? Два деревяних весла для каші зламав, потім бив обухом сокири - зламав 4 ребра, 2 ключиці і руку, їм зламав. А так я добрий, якщо не чіпають......