отримав. красно дякую. З.І. на пошті казали що якийсь старий дідо з бородою вдягнений в ушанку та постовий кожух та озброєний берданкою ошивався коло пошти та чиплявся до перехожих та робітників. потім зник. отакоєот
страшні речі у вас коються наступного разу буду лямпи вам відправлять під видом овочів ...ховайте лямпи бо це не кінець
З.І. на пошті казали що якийсь старий дідо з бородою вдягнений в ушанку та постовий кожух та озброєний берданкою ошивався коло пошти та чиплявся до перехожих та робітників. потім зник. отакоєот[/QUOTE]
Трохи риби: Цікаве оголошення. https://www.olx.ua/obyavlenie/seyf-crosna-maxx-royal-bez-klyucha-no-s-kladom-IDw6ogc.html#e775949fef
та він той сейхв ще до війни консервним ножем вскрив а нагана звідти дістав. тепер ходе увесь гоноровий із наганом при боці. ну що твій камісар
Вiтаю панство !!! Припхався з цiвiльзацiй. Як там люд живе , не розумiю. Трохи прохолоднiше сьонi 41/ . Сьонi жужик зробив мiй день. От. Заправляюся десь раз на тиждень на 200 грн. Дачик бiльзiна купував новий-курва не працюэ. Ну то мать його так. Рахую кiльометри та списую по 7 лiтрiв. Бачу шо ось скiнчиться. Яж як завжди 200-на всi. Тут заправник-вбиваэ насмерть мiзки-НЕ ВЛАЗИТЬ , ПОВНИЙ !!!!!!! Кажу йому :- куриш ? чи жарюка ? Вiн :- йди дивись. Яж туди ёпт , повнiсенький !!!! Чрез верх лльэтся !!! Курва мать отакоеот. Решту з колонки у канiстрочку та бiгом по пiдалях. Йду собi , радiю , це ж з таким расходом мона усю обласдь перекапать. Отакоэот.
Угу. Це одна з байок цієї теми. На зразок відомої форумної байки про сейф із золотом київського Держбанку, викопаний Шведом.
шось я за пивко згадав, ше пляшечка літрова десь має буть,,,, - якраз ото живіт шось буркотів, та вихлоп чорним під гору кидає,, мабуть втравився якоюсь бактерією,, тре промити,, чишооо??
В нас сьогодні спека,чи то так парить,бо на завтра дощ обіцяють.Зараз в магазинчик за пивом,припхаюсь додому,підсмажу сосисок і вболівати за саудитів
ну то ти новачкам будеш казочки розповідати, а я окрему тему памятаю. і тая тема є тут, якщо ти її користуючись службовим становищем не вбив. отакоєот