вчора смс пришла коли я вже на праці був, а оце гадав посплю після праці а воно щось геть не спиться, і що саме цікаве і на праці неспав майже, годинки з півтори і вдома неможу заснути. то попхаю мабуть зара та отримаю відправлення.
кац2апи геть вже знахабніли, свинособачого ріжісйора гамнарухіна поминають тут.https://reibert.info/threads/umer-stanislav-govoruxin.1017797/
Доброго денька,припхався додому.Зараз пережую щось та працювать,буду доріжку садову мостить з відходів будівництва За двором дорогу теж мостять
Вітаю панове, смалить солнце що в Сахарі, +29 С, сонячно, попить чайку та йти на тяжку працю. кому утюг ннада ? добре тільки мандавошкам в спеку, вони в тіньку.
Та була така думкаАле є 2 але...1.Там стоїть наглядач на сітроені. 2.Без трави я не хочу двору,люблю як зелень свіженька))) Так хай буде як було
американський тип. схожа але пожежна менша. втім я не наполягаю ні на чому, я просто показав як насправді з рейок робити ренамент. З,І. знаю в кого багато є рейок тож можна вночі тихенько поцюпити в діда НІА поки він спить
я колись двометрову 60тку тягнув та ще і думав що щось я охляв, слабим став. потім вже взнав що там десь 120 кіл ваги було))))
Рано лом було йти по дощу,то взяв автивку.Повернувся-з будинку обвалився карниз,саме на те мисце де я паркуюсь.Ось який я везучий красавчек!
в нас теж лляэ . хоть і не далеко живу від пана Руслана але Бог милував . вже почало потрохи дороги розмивать ...