Ще раз дякую. Дай боже дожити до травня. Зараз я так далеко не планую, а тупо заробляю гроші. Але було-б дуже цікаво зустрітись особисто.
Який холодильник ? Да,треба помогти Аскоту з штанами Я багато не прошу - одні всього.Розмір 50-52,зріст 3.Колір флектарн.Нові.
Тільки тихо??? Раз так, то фіг Ви виїдете з Вашого міста, вокзали, аеропорти, пошта, телеграф, мости будуть перманентно "заміновані", а дорога надійно перекрита. Копайте ПСВ вдома .
Може таки скинемось і допоможемо гарній людині? Я не проти, мабуть і про светр добрий треба подумати. Як же йому в горах?
А що з моїм моральним обліком не так ? Я мЄжду прочім очЄнь і очЄнь Ого го можна сказати який моральний
Пане Allex761 вибачте, забули про вас, вас тоже ждем. Збираємо своїх провірених. Такщо мілості просім
Буду. А ось окремих несвідомих, що хотіли тихо поїхати, можете вже не чекати. Та нічого, нам більше знахідок залишиться .
Я теж заробляю, і потрохи мєчтаю про плани на літо. А там дочекаєм, перетрем все і гайнемо по місцях диких - ееееххххххх
Штірліц живе за 3,5 години їзди від мене, так що мона загулить його з нами в гори а там отвєтіт за весь хабар що у нас забрав
Йому і 10 забагато буде, може злипка зпопнутись. Тєм болєє, що він буржуй яких світ не бачив - одних самоварів скількиКонсерватор підтвердить
Консерватор Вам багато казочок може нарозказувати В нього фантазія працює Тільки можете зразу не вірити