якийсь ви кровожерливий, живу істоті і пешнею. ні щоб узяти саперку чи сокиру. треж естетично те робити
Таки набули гарну поліняку обмотану (з глушником ) ватником ? * БГГГ ... мені один гарний знайомець колись радив - носи з собою дрібну викрутку, бо коли ти, зі своєю тілобудовою, її дістанеш, та замислишся "а ото навіщо воно мені" - "опоненти" просто обгадяться від твоєго виразу обличчя ...
Мої вітання гарним людям ( хто себе до таких не відносить - той хай не читає) ! Ось вам деякі докази того що все таки почалось ... Там де блукає копарик ще минулого року була річка котра якщо й пересихала то наприкінці серпня , там де стирчить емпеел - то фермерське поле що висохло і порепалось на півметра в глибину а замість зерна там скосили майже саму солому на два тижні раніше чим минулого року , ось таке вам , вірянам церкви невгамовного пана "К" , копарське потепління ...
Он пан corbie допоки свої памнятнички не поставить то буде знати і вміти більш чим я, та буде конкурентом
А Вам відомо, що деякі яйцеголові хотіли і хочуть пешні прирівняти до холодної зброї? Якщо до такого додумались то боюсь, що вже і для якогось з варіантів апокаліпсісу вже все готово. Чи думаєте, що голова Майкрософт отак просто кіна надивився і всрався, що виділив шалені гроші на боротьбу з новим грипом? Я звірів став любити. Ось тому вже 10 років на полювання не ходжу.
ні, діду, не естетично. хоча якщо вибору нема то можна і штахетиною, але ліпше узяти щось естетичне та красиве.
Припхавсь з батьківщини пана Художника та спини не чую, але добив заказа, осталось за цей мазохізм гроші наполучити, та ще проценти пану Беку завезти.
... типу дишла! * байка: були у клубі хлопаки з сусіднього села, а вколи стало не крепко весело - то штахєтник розібрали ... І що? Та що-що? Вийняв я з возу дишло ... Куди там ті штахєти ...
та я не здивований. я дивуюсь як наші мусора ще не вигадали що сокира та ніж повинен бути тілько один і той прикутий до стовпа посеред міста чи села. апокаліпсіс якщо і буде то геть не так як його описують у книжках та фільмах. і як буде треба то усе знайдеться
так гроші треба було відразу по закінченю роботи брати. бо ще за ними кататись та юшку палити прийдеться
так само як і заборону на вільне володіння зброї та її застосування для оборони себе, родини та майна
Дійсно , шо ж там доброго як всі поля так порепались а коли дме дебеленький вітер то вже в повітрі не пил літає а ґрунт . В посадці натрапив на пасічників - кажуть капєц мабуть з медом буде , на їхніх автівках та на вуліках товсті шари чорноземної пилюки . Сотні гектарів ріпаку фермери покинули або передискували на пар , величезні поля гороху схожі на пустельні пейзажі з верблюжою колючкою та амброзією , соняшник шо мав би вже бути більше як метр заввишки - має висоту пів метра та цілими плямами вже посох чи може не зійшов зовсім . Але нічого не вдієш бо то всьо вже не залежить від цих клятих людей що спричинили початок кінця ...
То є геть інше. Швидше зрозуміють "про ножі". Розумієте, ні хто не змінював соціальну статистику. Питання зброї (та АКТИВНОГО захисту) для "тушканчиків" - взагалі не стоїть. А "тушканчиків" в нас, най менше, однак не принципово менше. Не на порядки. На десятки відсотків.
Вітаю панство з рибним днем! (це, щоб двічі не вставати). Рибок запощу вже на протязі дня. .. Ну просто інстітут красоти! (с) Поки ти тут свистиш на всю тему так розумно, там у тебе з-під ніг копають раритети, котрі коштують грубі гроші. І %% несплачені, як я розумію. А ланцюги "рижі" по 30 грамів люди граблями згрібають. https://reibert.info/threads/pepelnica-ss.1017620/