Ні. Тілько варіанта що заклинить замок дверей одночасно з глюком сигналізації (колись таке подібне проходив - ну дуууже багато вражень лишилось)
це ще один доказ про несправжність діда%,я не палю,справжній це знає,так шо юні піонери,я інопланєтяніна викрив
так почнете. усе колись треба починати. тим більш у вашому поважному віці тре нарешті спробувати що то таке добра цигарка
цого це? я скуповую але тілько для себе. а як собі накуплю тоді вже може і вам спродувати буду по тисчі спекулятівній ціні. отакоєот
ще раз кажу. заздрять мовчки. в нас так продають а в вас мо і дорожче через те що ви своїх бариг розбалували от вони і почали ціни гилити
було подібне , вийшов товариша відправити додому а двері за пличима клаць і зачинилися . то товариш їхав у зама брав ключа шоб відкрити а я як придурок на холоді стояв і дзигонів ... от таке буває ...
поки тревеньки ,торг пiшов. авикажете https://reibert.info/lots/lozhka-serebro-zavod-gubkina-5-klejm-84-proba.291360/
- стопки - ложки - іони,, один Х всі одною ногою в совбЄзі стоїмо, одразу йти до зебного дохтіра, нехай зліва срібні земби ставить, а страва золоті (чи теж срібні),,, ото як схтів з іонами срібла, то льєш в горлянку і голову на срібну сторону схиляєш, а як с золотими іонами, то на другу сторону баняка хилиш,,,,- а як з обома іонами разом захтілось (на празнік, читам весілля якесь) то залив, одну хвилину полощиш,,, шоб оті іони перемішались, тай ковтнув і Фся наука,,,, сваго роду пенсійний тюнінг
Я там трішечки вище давав посилання на певну літературу з коментарем "для підвищення рівня" .... такі знайдіть час прочитати для загального розвитку ....
Ви навіть не зможете нафантазувати скількоя я б залюбки отак наварширував би цвяхами. Від пьяні підворотної, яка заважає людям жити і аж до далеких вершин Кіліманджаро.....
дуже дякую! з мене як завжди коГобочка з тими самими пувичками які Ви впізнаете)) от тіки доберусь ))) а доберусь!
Ви в тих хфулюганів кидайтесь прєзєрватівами повними води , і не буде хфулюганских дій а за цівахи можна криміналу хапнути ...
Це ж дорого! Та і нема в мене тих резинок. Вже років 15 не купую. А гвіздки та ще з європалетів, з різьбою - пісня.... Ви знаєте: коли я декілька разів за декілька років розстрілював з двох газових пістолетів наркош, що починали збиратись у підїзді - то ні разу і ніхто не жалувався і нікуди не дзвонили. Спродав газовиків. Тепер ганяю буває цигань або бомжів але майже тихо - пешнею. Теж ніхто не жалується ні бомжі ні сусіди. Це тому Що всі розуміють що і для чого робиться.