шалом-алейкум))))! зранку тіки сідать в автівку на арбайтен,ляп-ляп, повернувся до гаража, лопата-2, мд-2шт і на богаті села)))) трохи аскомину збили, багатсько поросло, в хащях якесь МУдило ям понаривало! тож залишив тій мудилі пророцку мантру! і 6 веселих несподіванок із кукурукою! раз не привчено після себе закидати,,.. буде закидати лампачами )))) клещів-паратруперів та комаринного люфтвафе просто до..уя ! ніяки креми, спреї не допомогали! Висновок один: літом тре шекелі чеканити та їздити відпочивати! копати , як би в жопі не свербіло тре весь рік))) крім літа! пан Юнкерс! знов тре швидка пувична допомога! ху із ху там бродив?
хто казав що я не вживаю горілку,буває трохи хильну,але не більше трьох чарок,а ото як куплю срібну то буду пити тільки дві,зате з іонами срібла
Добривечір...а Вам на роботі страшно бува?...та бува внучку, допоки не засну... ( розмова внучка з дідом- сторожем)..
заздрять мовчки. я не винен що в вас на ринку усі дуже грамотні стали і не хочуть столове стрбло спродувати по такій ціні як в нас.
книжки нема але є у вордовскому файлі усе те що було у книзі. йдемо в ногу з часом, увесь облік на компютерах робимо. отакоєот
не переводьте стрілки,там доже зрозуміла абревіатура,на шапці К,і доречі діду вами зацікавились інопланетяни,ото вночі не спіть бо викрадуть
так то ви хочете з пантелику усіх збити от і причипили тую літеру щоб люди повелись і думали що то я, але насправді то є ви. а за іншопланетників не переймайтесь вони не прилитять бо винні мені. купіть діду ліпше собі попільничку гонорову. будете самокрутки з гаєети в ній гасити а не у бляшанці з під кільки https://reibert.info/threads/pepelnica-ss.1017620/
дивлячись на оцеє фото,я ото думаю,чи дійсно інопланетянина не викрали справжнього пана К% і непідмінили на свого прішельця,то тоді виходить що ніхто нічого не повинен платити в якості%
а чого страшного , в бункер заліз металеві двері закрив , включив синалізіцію і всьо ... мо полтергейсів боятись ?
Нє. Там на фоні сумний раб виглядає, весь такий на баклажана схожий (знать в корито стєкломоя зовсім не лиєте! грінпіса на Вас немає, так знущатись над хрюгавчиками, майже ручними!). Тай кулемети (три в один зрукоблудені), та й літера "К" не натякає, а верещить що то не малюнок, а такі світлина Всім добра. Трохи похмуро було. Не крепко жарило. Минув не крепко злий понеділок. * Пане Снайпере, а де це Ви спромоглися безкарно коханку пана К% сфотографувати?