в нас оно два дні тому робили заїзди на відновлений шлях який ще в тім році зробили а в цім дороблюють недоробки, люки піднімають щоб врівень були заїзди з перпендікулрних вулиць роблять та все таке інше. так от зробили заїзд, обгородили отими тубами памаранчовими з білими смужками, стрічки попереджуальні біло-вервони начипили щоб ніхто не їздив а до того всього ще і отую державну охорону поставили щоб проїзд перегороджувала. ну мєнти і почали охороняти.понасклакали якихось хвойд, пяничок, розклались на капоті та почали пиво жлоктати. добре хоч заспокоїлись десь близько години ночі. захистнички порядку та спокою мать їх
ще ні. не прийшли ще бо я по відстежуванню дивлюсь. тут якби халепи не сталось і старий буркотун та халамидник дідо НІА не перехопив бо він такий що може.
пане консерватор , тут мені % на % дали % бензином ішо таки робить, вам теж % бензином чи хай ляпу шукають ?
це його ще більше розпале і замість старенького буркутуна ми будемо тут мати харцизяку, рекетира-свавільника з 90стих. отакоєот
зараз трохи народ з підприємства розійдеться,то спробуєм нову методу,через трубокрут їх перепустить,і буде гасовий,шкарабанькобублик,Ви ото діду будете в захваті
попхався на тєжку працю. не бешкетуйте та приглядайте за новоспечиним рекетиром дідом НІА щоб він не пянствував та не вчиняв рейвах тут. я перевірю
всім доброго дня. Брехуни ті вентускай, по їх прогнозу в мене цілий день дощ, навіть зараз, а з 8 години і не капнуло.
та йдіть вже,займайте саму козирну полицю на стелажові,тільки дивіться беріть кота з собою бо коли хропіти будете щоб миші капці не зжерли
Там не зовсім ложкивилки звісно і таке є. Знаєте! Є там мініатюрні ложки, для перцю та солі мабудь, менше ніж коробка сірників. Але по ціні менше лома..... По такій ціні нехай полежать до поки не будуть по 25 грн золотом.
А в мене НС в будинку. На кухні від тяжкого житія, трісли шланги. Поки мене баби найшли, поки я прийшов і перекрив воду, то вже маленький басейн. Поїхав до магазину. купив тих шлангів, поміняв. Бабнота зараз воду збирає. Погано що немає сусідів знизу, нікого не можу затопить
при чому тут ваші ложечки, я у пана К резервую, з базарю, думаю він зранку діжурство здасть і зразу по них покушпелить як отвєтствєнний работнік культурно-просветітєльного учєрєждєнія не буду ж я довго сидіти голодний оскільки руками їсти воспітаніє не позволя а при такій ціні на сєрєбрянниє прибори їсти мельхіоровими чі Боже збав нєржавєйковими гонор, отакоєот.