Я Вам скажу одне,я неможу забуть ситуацію коли біля пологового будинку на очах в породіллі в 90-тих мало не поклав в труну дурня що на радощах вирішив пострілять з газового,врятувало одне жінка нелюдським голосом заверещала щоб викинув пістолет,це його і врятувало,давайте не будем продовжувать цю тему
от ви кровожерливий дідуган! в людини радість, дитина довгоочикувана народилась а ви оце так з ним. він жеж лише хвеєрверка салютнути хтів а ви ото так. а ще кажете що статечний член суспільства та чемна людина. ех дуду, дуду неможна ж так з людми, людиж у більшості своїй добрі.
Епічний він дов...б,скажу Вам,закриваєм тему Ви мені підкажіть інфу по бронепотягах тих часів що я писав кілька днів назад накопать десь можливо?????
Та я до чого. Була колись пiскаструйка. Займався. Мотора та агрегата спродав. Лишився бальон де пiсок змiшуэться з причiндалами (шлянга вiд балона 1.5-2 метри ,) , бак задля пiсочки дрiбних дiталей , з двух газ балонiв рiсiвэр з манометрам , кляпанам i т.д. Все складав сам. Але. тре компр. шоб на виходi 3-4 мм тримав 4 атм. Буде цiкаво пишiть.
таке ото. така тема цікава для усього суспілства з передовими поглядами а ви закриваєм, закриваєм. старий буркотун ви от ви хто. по панцерникам можна пошукати інфу. на якихсь форумах залізничної історії та історчних сайтах по першим визвольним. спочатку тре взнати назву панцерника а для цього тре знати приблизно які частини там у оперували та які боєзіткнення там були з використанням назви панцерників. а потім вже відштовхуючись можна відслідкувати історію панцерника. якось так
Почистив хрома так як написано отут https://forum.violity.com/viewtopic.php?t=1108433 може комусь пригодиться. Все стало окей,і все на місці,зараз напевно піду диван мучить,завтра чавунку охоронять
Хм. А чия це рука праворуч випадково проявилась на світлині? Та й "столовий ріжик"... Якийсь для обрізання "кремлядишів по саму голову", а не для так гарно відхвотожабленої (моя - вдавилась назовсім слиною!) ковбасяки! Всім добра. Не крепко жарко було, крапотіло та ляпотіло. Хто б отого бабака вже пустив на хутряні вироби з консервами типу "завтрак туріста"?
А потім, коли там викопаються гарненькі рогачі та шварцлозе у фарбі, дружина примусить усе те продати. А на виручені гроші накупить собі косметики. То у Вас поліцаї як і наші. Не дуже задорого. Та не комизьтеся, я ж візьму як з рідного.
І з чого б такі радощі, якщо тільки "на кінець"? Бобраніч камрадству. І щоб жодна ;:?;*:;%?, яка дотримується бібікових норм для комерційних бібік - такі не піпікала поряд, вколи здає взад о шостій годині ранку - бо вони хліб привезли у магазіну!
от жеж старий скнара та буркотун. ну нічого. будете спати на чергуванні а на ранок виявиться нестача паровозика та декількох вагонів. панцерника робити буду та по околицях хвастова дідуганів з дуськами у лісі трястиму