от тому я і збераю гасові лямпи. вони не заборонені поки що. хоча дивлячись на нашіх мусорів то ті можуть і гасові лямпи заборонити бо довбні з народження
В 86 му прийшли по доносу того, хто за два дні до того мені 2кг толу продавав, але про це він забув але я напомнив. Так забрали пару кілограм того, того , торбу пороху та кульок маслюків.
Я теж збирав. Аж раптом раз..... і за пів години 4х поверхової хати і нема.... і лямп нема більярдного поверху з баром і двигунів на 60000 куплених ще коли зелений по 8 був. Та ну все перечисляти. Розгріб і відстроїв вже 3 поверхи.
А цей папуга куди? Для дітей? У садочок? Чи злодіїв ганять, щоб побсирались? Звиняйте, ящо що але він реально страшний, як моє життя.
Обовязково,тільки набої Ваші,і бомага про те шо ви пройшли інструктаж в пана Алекса по заходах безпеки, з печаткою
так я ж не світю ними у хаті, вони красиво стоять поки що на шафі, бо полички ще не зробив, і всьо. а як захочу засвітити то на двір виношу щоб жінка не лаялас хоча я їй вже сто разів казав що то екологично чисте освітлення і воно набагато користнише за усі оті електролямпочки бо мало того що світа та гріє так ще і комарів відлякує і сірника не тре шукати щоб підпалити цигарку. але щось вона поки що не йде на поразуміння в цьому пляні. але я не здаюсь і продовжую свою просвітницьку місію.отакоєот
таке! я памятаю який вой мусора підняли коли мова зайшла про вільний обіг зброї. та і через відсутність закону про зброю мусора користуються відомчою інструкцією яка ніякого законого статуту немає, нею підтрертись можна і все. але ж використовують її як законну. бо знають що і йм непереливки будуть коли терпець в людей урветься за те що вони замість того щоб захишщати від злочинців та боротись зі злочиністью кришують ту злочинність та самі вчиняють правопорушення
Ну діду як хочте так розумійте мої висловлювання,але Ваша дружина розумна жінка,правильно каже,нема чого забруднювать атмосферу
я вам любу бамагу надуркую хоч з трома печатками. фотожоп ще ніхто не відміняв. а набої теж прийдется накопати