так помийте зробіть світлини з розмірами та з чого воно зроблено та киньте на визначення у розділ хлам. а сюди посилання на тему. бо цікаво і нам.
дивіться мені. щоб до мене гарний дощик на усю ніч прийшов а якщо ні то прийдеться вводити святкову тарифікацію
Доброго вечора,що нового трапилося?Зранку було сонячно й тепло з обіду спохмуріло капнуло 12 крапель дощу і все...((( Хмари й досі стоять.Приїхав додому а тутечки асфальт крадуть(до ремонту готують)6 метрів шириною зняли
Бачу, що треба розворушити товариство бо спекота вам дається взнаки - от вам ще трішки світлин - посилочку отримав з райху
Звісно радий, що саме Ви получили таку посилку. Але навіщо таке постити на ніч? Серце ж не залізне і жаба, зараза терпер плигає навкруги...
Звісно, що ні. Я зареестрований під своїм реальним імям. От пана К% вже сам знайшов та потоваришував з ним. Я ж вже після 3 х обшуків з вилученням нічого не колекціоную, нічого не маю. Отже і щось видумувати нікнейми мені не треба.
Не буде шаману заробітку на мому делові,зайшов з опери все нормально,зараз з радості сьорбну літр пива,знищу хром,закачаю нового,а там побачим,так шо діду ненашаманите Ви на мені грубих грошів,а взагалі то дякую за підтримку та допомогу
Звісно, що ні. То в 86 му я був молодий, наївний, товирам вірив всім..... Тоді все з дому забрали а з села ні.... На другий раз - подзвонив товариш, сказав: з ранку чекай гостей. (в Київській гілці вже описував та тапок назбирав. Так що не боюся) То я з вечора домовився на риболовлю, позвонив камраду, купцю, і в 2.00 вийшов з хати з баулом та спінінгами. По дорозі спродався, не задорого і поїхав рибалити. А вже в 7.30 мені жінка дзвонила, що обшук. Штика вбитого забрали. Хотіли щось там мудрувать. Мій знайомий, юрист, підїхав і їм все пояснив. Повернувся через два дні з рибою і грошима. А в третє вже було шаром покоти - чого приходили???? Київ - велике село!!!!!!!!!
На мого знайьомого склали доноса, що ніби-то тротил з лісу приносить. Прийшов з лісу, а поліцаї усе під час обшуку скофіскували у присутності дружини, а та ідіотка навіть номерів багнетів та інших речей не списала. Після суду повернули саме барахло іржаве.