То може в настройках сайту подивитись. Все нема дощу, зараза. А в селі все горить, дощ потрібен , як повітря. Кожень день поливаємо. Спочатку поливаємо, потім знов з рівчака в ставки накачуєм свіжої води, щоб поросята не поварились.
Буває і гірше... Сьогодні на Житомирській дорозі на в’їзді у столицю: Доброго дня всім! В Києві літо.
я увесь видалив, разом з системним)))) тепер в мене постійно питає чи вмикати хром та тотал. от і все. паролі зносться після сіклінера, і відкриті вікна браузера, в мене інколи штук 60 відкрито))) але там є віконця в які тре ставити галочки щоб не чипало паролі та відкриті вкладки.
Напевно проіскі імперіалістів,настройки зникли,кнопка виходу зникла,писати з компа нема де,піду краще попрацюю
Або танка закопана. От туди і бє блискавка. В мене таке було на болоті в дерево не вдарила, а лупанула серед болота там всілякого заліза потім накопали.
Пробiглися трохи , майже срiбло . От. На цьому моментi пошуковець мiй зголоднiв , прийшлося бiгти до хати , палить багаття та смажить мнесо
тре копати бо там якась аномалія. а як відомо аномалія сама по собі не появиться. а через те що ми живемо у сейсмоспокійному районі і землетрусів в нас майже небуває, а тілько відголоски доходять то припущення про народження вулкану можна відкинути напроч. і якщо через ваш двір не проходять теплотраси, газо-водогони та кабеля високго струму то виходе що ота пляма позначає якусь закопану аномалію, це може бути все що завгодно від збляшаної діжки до танка. тож таки тре копати та зясовувати що та чого воно так. інша аномалія буває у вигляді занадто швидкого росту та гущавини у лісі чи посадках. ну там то зрозуміліше, великий вміст огранічного добрива, цвинтарь старий, поховання на місці бою тощо.
хто зробе? жінка? я вас зара навчу що казати треба щоб вона сама вас примусила копати. часу це займе звичайно більше ніж просто узяти рискаля та почати шукати але якщо там дійсно щось цікаве то воно того варте. треба якось у вечорі почати розповідати їй про різні незвичайні знахідки які знайшли люди у своєму садку чи городі, у інеті безліч прикладів. потім через деякий час знов завести розмову що от непогано булоб і нам щось знайти таке. неважливо чи то скарби чи то якесь історичне залізо бо воно усе вартує грошів і є попит. і так робити час від часу поступово підводячи до того що якась незрозуміла фігня оно у садку коїться, трава сохне, гілки мо там щось таке ціаве є і таки тре перевірити. головне творчо підходити до цього. ну а якщо нічого там небуде то хоч басейна зробите. точно! з басейна тре і починати. чказати що непогано б було осьо тутачки зробити басейна щоб і прикрасити обійстя і не так спекотно було влітку та і рослинам буде теж гарно бо водичка поряд і вони не будуть так потрепати від спеки у літку.
А варінт шарової молнії розглядається? Чи в Ваших місцях не буває? Може бути місцем взриву шарової. Двічі за життя зблиська таке бачив и кожного разу зі взривом. Вперше: висіла біля вікна хвилин 5 а потім торкнулась вікна отскожила і жахнула. Я аж засліплений був. Шибку пропалило, оплавило, ставні та раму вікна бігли під дош тушити бо горіло! Пуд ливнем горіло! Вдруге: посеред грози влетіла через сіни та відкриті двері в хату. Ч у баби питаю шепотом - що робити? А вона каже - кинь щось у сіни і як вилетить закрий двері. Вона цього робити не могла бо шар у неї над головою висів. А вже не памятаю, що саме, але щось в сіни кинув. А пона помаленьку і слідом виплила з хати. А я як двері закрив так там і жахнуло. Вогню не було. Дим був, побілена стуна стала чорною та бідон для молока розплавило. Отакі байки. Ловлю тапки....
Доброго дня! Сьогодны було трішки дощику та вітру, патура +25 - досить комфортно. Чи колеги пам'ятають екскурсію по старій ткацькій фабриці? Тож публікую малий додаток - приміщення де стояли чотири печі єлектростанції - залишився тільки один. Вдалося навіть влізти до комину, але хфото не вийшло А це фото з комину - те що не вдалося
Каністрочка з під мастила для холодильних машин,ГДР,ще ішло до іфи в комплекті,є така сама,зручна... Доброго вечора всьому панству!Парить,вночі з двох до чотирьох пройшов гарненький дощик,чекаємо далі
в селі в покійного тестя якось лічильник гепнув під час громовиці. казав що блискавкою у найближчу опору влучило. а чи блискавка чи шарова невідомо бо стовп стояв з сліпого боку хати та ще і вночі.