Доброго дня В мене аварія,з компа не можу писати в темах та переписках,зникло поле для набивання тексту Мо хто знає,що це за така оказія
Вітаю! На вулиці ранком бу дощ, тепер тепло але похмуро, легкий вітер. Сусіда то шо ти крав лямпочки на стовбах ? https://gre4ka.info/nadzvychaini-po...riatuvalnyky-znimaly-cholovika-iz-stovpa-foto
перезавантажте комп. якщо не допоможе тознайдіть в тоталі теку темп та почістіть її щоб небуло там ніяких файлів
ось знайшов шлях. замість діма там повинно ваша назва компа бути. якщо і це не домопоже то тоді треба скористуватись якимсь клінером для очищування. хоча мені не радили користуватись сіклінером бо він б'є систему і тоді за деякий час її треба переставляти. але є якісь інші подібні програми, які саме незнаю. пишу тут щоб мо ще хтось щось корисне підкаже
Вітаю паньство. Було сонце, жара, зараз затягнуло небо хмарами, мабуть на вечір знову злива. Ану підкажіть мені, що то в мене сталась за чудасія. на полянці біля дерева пожовкла трава в радіусі 1м. І на дереві посохло листя в акурат над пожовклою травою. Ніхто нічого не кропив, не поливав. Магія якась, чи може якісь малєнькі їноплянєтяни прилітали.
Нарешті дощ пішов, хоча спеціалісти обіцяли , що буде ще з ночі. Хоч з днем неділі не промахнулись. Ледве.... Темп весь не можна видалять. Всі паролі підуть лісом. Сіклінером теж обережно. Я вже раз почистив. Тепер сусіда кличу, якщо треба.