майже так , але то не першоджерело - набагато раніше людям вже була відома ця істина "... Вогонь і дим будуть падати з неба. Мільйони будуть гинути кожної години. Ті, що залишаться жити — будуть заздрити мертвим. Куди не глянь — буде видно терпіння і страждання у всіх країнах. Чи бачиш? Час темряви приближається! Добрі згинуть разом із злими, великі з малими, церковні служителі зі своїми вірниками, УСЮДИ буде смерть в наслідок блудів за сприянням диявола. В той час, диявол буде панувати над світом."
так то коли ви є громадянином євроспільноти , а коли ми громадяни країни шо трохи краща за Бангладеш за рівнем корупції - то такі висновки про дискримінацію та правачєловєка виглядають блюзнірством
Це теж з останнiх сторiнок Не бойся ничего, что тебе надобно будет претерпеть..... Будь верен до смерти, и дам тебе венец жизни.
До пологів дорога нормальна, далі не був. Оріхівську від переїзда (комишуваха) до оріхова взагалі нову закатали !
ви прям як нострадамус , але якийсь радикально вибірковий ... Майже в кожному пості товариство як не купує пиво кожної години по літрі чи й більше , так пиють коннячки під шашлички , винце або постійно якісь свята святкують під горілочку , а от ви ,такий невгамовний борець з зеленим змієм та токсико-галюціногенними препаратами , призначили мене головним алкоголіком і збиткуєтесь повсяк час ... Але я не переймаюсь та не ображаюсь бо маю почуття гумору та дарую вам ваші потуги вколоти мене через вашу заздрість що до свободи вживання шпиртяних напоїв в будь який час доби та в будь якому товаристві без залежності та тяжких наслідків . Ви мабуть свого часу закодірувались і тепер тихенько ненавидите всіх хто може безперешкодно частуватись . А от стосовно того посилання на "спиртюей" - дякую , але то не зовсім оптимальний варіянт , я купую чистий "люкс" в Ладижині Вінницької області по 75 грн , але не часто та й то тільки для порівняльних випробувань та для того аби трохи допомогти шпиталику в медичних післяопераційних цілях . На цьому дозвольте відкланятись! На добраніч!
так то воно так але трошки не так.усі інші хоч і вживають пиво чи коньяк але вони це роблть обережно щоб до них не прийшли рожеві слони та не катали до самісінького ранку на гелікоптері по усій хаті. отже на відміну від вас не зловживають спиртним. що до звинувачення у заздрісті та неможливості випити то і тут ви помилились. я можу випити але немаю жодного на те бажання. хоча і полюбляю посидіти у гарній компанії під приємну розмову. але без насильницького спаювання. цього я нерозумію. якщо людина пє по півчарки то най п'є і нетреба націжувати повну склянку та примушувати випити до денця. бо як то кажуть що занадто то не здраво. отже пропаную вам покаятись, потовкти кувадликом апарата та викинути його у глибоку прірву та підти босоніж до Кієва у Михайлівську церкву замолювати свої гріхи.
я вас майже розумію , ба навіть більше - підтримую ! Але одного ніяк не втямлю - про яких рожевих слонів та гелікоптерів ви постійно згадуєте ? Апарата я купив за десять з гаком тисяч гривнів за повний комплект - то ж знищити його буде не по господарському . А взагалі то ви злий та антикацапосеміт і може в тому й криється вся ваша недоброзичливість ? Ви ніяк не змиритесь з тим що більшість українців розмовляють російською - то ж пропоную назвати російську мову, котрою розмовляють українці , україноарійською а українських жидів та їхніх родичів - жідобандерівцями і тоді може й не настане апокаліпсіс , принаймні у вашому повіті ...
та сцук дорого трахтори тут, краще порше купити.Вітаю з днюхою!ось вам два ескаватори і бонусом грузовичог, самовивіз
а що кеби ніц невистачає вивчити мову якщо ти Українець а не якийсь там хахол чи маркрут? щось я жодного разу не чув про англомовних французів які там жиють з діда-прадіда, італьяномовних гишпанців які теж не одне покоління прожили у гишпанії, та усе таке інше. можна знати декілько мов і застосовувати їх взалежності від того в якій країні на який мові розмовляють але жити усе життя в країні і незнати мови це свідчить або про сутність окупанта або про низький розумовий рівень, що одне що друге цілком відноситься до свинособак. а що до рожевих слонів та гелікоптера то ви самі зізнались про те що нажерлись добряче що літали на гелікоптері щойно заплющували очі аж до самого ранку поки не попустило. а що до апарату то ви більш викинете на лікування алкагольної залежності якщо зараз не схаменуться.
В7 доброго ранку ! На дворі прохолодно, сонячно, знов арбайт ! Вже, як пару днів, скінчилась нерестова заборона на верхньому бьефі, а я копаю та роблю паркан, ото ділєма _))) Отже, ранкова кава та до котячих справ !!!
Вітаю панове, +27 С, парить на дощ мабуть.таки хочу спать після тяяжкої праці. Кому джипу занедорого?