То Ви пропонуєте йому тинаміта привезта а ставок він сам знайде? Так у мене вже давно нема, міліція все забрала, ще в 86 му році. А інше, що знаходив більше не чіпав. А якщо вже людина вирішила іти тим шляхом то ніякі писанини того не змінять. Навіть перебування поряд може не допомогти. Хоронив вже товаришів, що пішли по синці.
ні. танамід най сам шукає бо то є вєсч дуже діхвіцитна, я через те що немаю танамиду і на рибалку не ходжу. а от він най копає ставочок, заводе туди рибу, качок-гусей та інших черепахів, вирощує та доглядає. також най свині вирощує, корови та коні. і тоді в нього небуде ані часу ані бажання пригощати рожевих слонів та потім літати на гелікоптері. так ми і людину врятуємо і будем мати місце де можна порибалити танамидом, пополювати на качок-свиней та попекти шашлики та інші радощі життя. і йому буде не сумно і нам весело. от така собі терапія працею
Черепахи з мене ! Сабутильника у бiдi не кину. Хоч вiн i казав шо у степу скоро старi пердуни повиздихають вiд жарьюки , алеж ми тут фсьо розумiэмо i не ображаймось , а тiки проклинаймо отой калган клятий. От.
Сьогодні розпочав по тихеньку робити інвентаризацію не потрібних вже мені гаджетів. Так як відказався від послугів укртелекома, мо кому треба хороший радіотелехфон. Робочий, тіко не можу знайти блок живлення на 12в, і напевно треба замінити акум в трубці. Є блок для батарейок, коли нема світла телехон може працювать від них. Може комусь треба, наподарую.
Мои витаннячка панове.Вихидни-ахрика.Сунувся на коп-чуть не сдох!В лису комари рвуть на катрани,на поли спека ....То на дви годины ледве вистачило здоровля...
Вечір в хату! Підкажить, будь ласка, хто у темі, шлях від Васільївки до Бердянська ще існує? Чи тільки напрямок зостався? Передбачається ввдрядження до Маріуполя, обираю шлях.
Приєднуюсь до привітання ! Доброго вечора всьому панству !Шось дощ наніч і на завтра обіцяють,будемо ждать.
Мої вітання , бажаю всього найкращого !!! Шкода піздно побачив - так би зайву чарчину за ваше здоровля перехилив би , але нічого ще все попєрєді !!!
Таки, приєднуюсь до вітань ! Від Токмака в сторону Бердянська десь 20 км суцільного жаху, але турки тужаться, як тільки можуть _) хіба що, зовсім трошки _)))