таки вкрали та розібрали паровозика. от і довірь вам після цього щось. ЗІ. а що це ви діду досі тут, чого панцерника у лісі не копаєте. гаявасуважнопитаю
Пане Бек то якщо вже перегоном авто займаєтесь то наприженіть екскаватора два. Бо треба тою танку дорить.
В мене все по графіку,в 11.30 виїзд,12.15 рочаток пошуку гиржавих залишків бронепоїзда,13.00 перша пляшка пива і так через півгодини до 20.30
Нікому не тре будинок задешево в Черкасах перед пологовим будинком, можна махазін зробить та памперсами торгувати
Вітаю! На вулиці сонячно, тепло - так як і повинно бути літом. Оце в шуботту була в мене зустріч однокласників, із 28 було 24, гульнули аж до ранку .
А вас шо день народження сьогодні (і кіко вже вам років)? Тоді вітаю і бажаю всього і побільше, і традиційна листівка
вчи ,вчи-не вудку но вєндку!а для автентичности-ма буть на перщому скляді два вуха.шоб жилку складать,поплавец з пірї/бажано найдений в полі гусячий,ци видертий з дупи ґіндика.мальований ляком до бабських пазурів!/ото є так.а!і ловити на мякуш но.чорний,ци білий.но то я так-а марлєзон будь здоров!ну і нет нема чого пхать в.....просто тре дітей відволікати трохи.з часом....хоча діти мають адаптуватися і в сучасности і в натуральному житті.вангуючи запитання-кажу.1.не начитався фігні.2.я не бот.3-то моя реакція на...діти дітей інтернетозалежні.п.снадіюсь чапчєрицю на зупу не пустили?
а вони такі.новина гарна-пердольти за ними.пильнуйте бо знов засіють.а так і походити можна.зара піде шах по полях,...монєтос.!
ФУ!хіба б немав шо їсти.равлики теж вишукані-а так...кусок вареної ґуми.до слова-казали,що оті Пов’язані зображення пожирають слизнів отих рудих,виноградку і т.д.не шкодять городині.я провірив.100%+.отак.
ага.а зимов припре вярблядь-дядя!дай води попіть,бо так жрать охота,що і соснуть нєгдє./в нас тамтого року-січень!!!!морква в полі стоїть!!!гОСПОДАРІ,аГРАРІЇ\курва!!!!всн дотацй просять.
можна конкретну дату ? горобчика візьму, буде радий побігати не з кувалдиком _) вчора ледь знайшли сінокос, щоб трохи напокопати хабара ... горобчик вхопив та випархнув з автівки _) так я таки не пойняв, вітаємо "данилу-майстра" чи ні !?! а, якщо так, то з яким святом і в який темі ???
то не морська, то логотіп заводу. гадав що то одескій теєльмана, подивився не він. але десь то я зустрічав таке лого, але де?
а, так то ви до Гуляй Польскіх жидів їздили ?!? бо місцевий куркуль казав, що до них аж з самої Полтави приїздили _)) а, так то ви гарний друг пана К ?!? Спойлер -)))
Зовсім забув! Про питання про споконвічну тему: На цьому сайті вибирав і вже купував, наложенним платежем бо вперше, присилають Новою поштою. Швидко. Укусний:http://spirt.in.ua/