НЕПОНЯВ?ШТОЯТИ!а як же.. Список генерал-фельдмаршалов Германии — Википедия https://ru.wikipedia.org/.../Список_генерал-фельдмаршало... Перекласти цю сторінку...пан ше недоотримав,а вже забив.істинний хфошист!Бандера з канчуком!/типу -я їх всіх..НА ПАЛЮ!/.І ЗАБИВ.НА !!!!!!!!!!!!! Маршальський жезл рейхсмаршала Г.Герінга. Музей Вест-Пойнта. !!!!!.доброго дня всім!надворі+20 комфортні.не то шо вчора-пипець!в хаті+24,в затінку+32,на прямому сонці....шо в вестернах+50,ні душі.тільки самотні поодинокі ковбої бредуть по....пиво в ближній салун ведучи за собою свого...ровера.а ну і пара малолітніх несамовитих індіанців/котрих мама не пильнує в таку спеку//-носяться на своїх мустангах двоколісних Зображення для запиту велосипед мустанг ...бракує но перекотиполя.
я ото зранку троха недопойняв. ви оце нам усім так товсто натякаєте на тонкі обставини повязані з вашим днем народження чи як?
А якщо ще довести расову і сексуальну дискримінації - то можна не працювати три покоління поспіль. Тільки не забувати сплачувати %%%.
Вiтаю понство з панадiлкам ! У пустелi тихо , сонячно , буде спекотно. Пiду дивиться як гарбузи ростуть.
а драсьтє!не піду.опа!скажу-слиш пацан!ти чьо внатурє мамонт?вєк волі нє відать!і шо мені припишуть?любий адвокатішка там з держави при такій справі /а вона при перекладі ..та!доведенні значення термінів триватиме роками!/-мульйон зрубає.чи не так?
чаво???.а зробити піар хід+реклама.типу -майстри+50!якісно,надійно,фахово!ви були ще в школі-ми працювали по фаху.ну і т.д
Доброго дня Напевно накуплю пива(всякого) тай поїду до лісу,буду бронепоїзда шукать,тільки от шо в ньому є?? В танку всі знають х о водиться тут оно сусіда мій будинка продає,а город виходить до річки мона гарбузи занедорого поливать і рибів з черепахами ловить,можу за манюній процент показати де
в нас краще-махазину під охорону КЛАЦ!чистота та порядок.спи спокійно.а кому тре водяри,пмваса і по морді-тряси двері.ми приїхали/1,2 пункти не привозим.зато 3-досхочу/.раз,другий...тиша на районі.швалі не є.пернути бояться.і всі зраня чемно вітаються.ох.мать репутація така
В7 доброго ранку ! Вчора мотались на жидівськи колонії, троха прихабарились ! Горобчик знов пичтий, бо на нього діє Дмитрівське закляття трьох динариків _))) Запропонував йому вирішити питання, недорага _))) Отже, ранкова кава та до музичних справ !
пхайте дідо до лісу та шукайте панцерного потяга.а як знайдете то тоді і ви і ми взнаємо що там водиться.
Добридень добродії! Щось я Вас пане геть не розумію! Спочатку провокуєте, потім ображаєте(причому нізащо і безплатно) тепер знову провокуєте кидати собі в стабок вибухівку...... - Ви часом не падали? Не по хозяйські це, нам так не треба. А казали: Який тесть, який тесть.... а воно гранати в ставок кидає....
Вітаю панство з початком тижня (не будемо вживати важке і неполіткоректне слово "понеділок" )! То у Вас День Народження? Якщо так, то прийміть мої вітання! Я давно пишу: браконьєр. А мені не вірили.
ну а як жеж рибу звідти дістати? електровудкою негуманно, волоком незручно. одне тілько і залишається що танамидом. ну не вудкою ж по одній раз на годину смикати. та і то якщо пощастить. отакоєот