от ми якраз теєко працюємо поки ви відпочиваєте десь. і це ще і мало накнопали бо усі чимось заяняті були бо бувало таке що за день по 20 сторінок кнопали. отакоєот. а ви кажете З.І. а ви світлини зробили гаявасуважнопитаю
Всі сокири, що залишились після того, як згоріла хата старіші за мене але копані, німецькі таки вивезли, коли розбирали згарище. Ось єдина, що мною знайдена під Стрійом в 1984 році. Руківья замінив. Лезо прироблене з мякого металу. Деформація після роботи легко вирівнюється молотком на наковальні:
Не перебивайте, пане. Зараз все буде: Наварив два відерця картоплі старої з кукуродзою та підкормив поросят у своїх ставках: писи Щось ни вийшо фото другого ставка, мусив шукати старі фото.
Все облите? тьху, тьху, тьху, щоб не наврочити. Бо в томі році піздні заморозки все знищили. А зараз все вродило. Тільки вишні обсипалися. А черешні, горіхи, яблуні, алича, сливи навіть песики - гарні. Починаєм підпирати:
пустеля наступає поступово , не дарма центральна та північно-західна частина України так муляє очі жідокацапам бо там скоро буде дуже сприятливий клімат як в криму ,а от південь та південний схід поступово перетвориться в олешківський степ . Старі до того часу повиздихають , молодь та спроможні до переселення будуть мігрувати на захід , принаймні на правий берег Дніпра , війна то тільки початок поступового кінця ...
рівень моря там такий/,а в нас інший,якщо буде глоб потепління,томи на буграх матимемо море,пляж!маю на увазі своє село...
так , але доки вода дійде до черкащини то затопить все придніпров'я та весь південний схід- до того часу вже буде й так повний піпєц ... Всього сім років , за котрі війна , голод , саранча що розмножиться в пустелі зжере все на своєму шляху , парфянські вершники та інші чинники ... А ті хто сміються - ну що ж , смійтеся ... Через рік-два ви будете сміятись по іншому , а ті хто залишаться живими - вони будуть заздрити мертвим ...
Панове,звертаюсь до всих,як Ви думаєте,чи підкажіть шо робить,бо і нехочу козака в чорний список пхать,але він мені робить замовлення вже три з буйом місяці,-обід люміньовий не касон,а я оплатив в перший день...шо робить?
у чорний список пхайте а там вже за допомогою модератора прийдете до консенсусу. ну або не прийдете і його забанять
В чехії дощі,холодно.добре що вайфай розпаролив чеха, то зараз хлопці халявним інтирнеом користуються.
Вітаю поважне товариство . цілу ніч ляв дощь та гуркало . зараз харашо і прахладна . в нас квітка гарна розпустилась ...