Добрий вечір,вже неділю як в поляндії,їхав працювати,а на фірмі віковий облом,навіть поляків сиаріше 42 нема,а мені вже 52 пішов..Нікому старі пердуни не потрібні,ні у нас і на заході.
ви мать просто впустили як деякі новачки аж всераються та пишуть петіції з питанням шозанафіг?! якого це він і досі не генерал і чому в одного багато вподобайок а в нього лише три та і то це його друзі поставили.
так цеж неподобство! повинен бути ж осередок культури де у любу годину дня та ночі людина може випити пива чи горілки, отримати чи дати комусь в пику, обісцяти усі навколишні кущі, паркани та будівлі, палювати сємачками, наригати та насмітити.
А ніхто не помнить. коли почались ті вподобайки, бо раньше тіко кількість постів рахувалось. Помню був такий з новгороду, (нік забув) . так він за місяць генералом став, строчив в любій темі по стопятсот постів. даже в курилці про нього тему зробили. тролили його. Він був "спец" у всьому.
та як впустив ,бачив ото неподобство . іза тих любителів в курілці відключили счьоттчік сообщений . якби нє отключили то в Вас уже званіє круче сталіна би було
а давайте я вам частину спродам по тричі спекулятівній ціні. мені якось давно на ті звання байдуже. отакоєот
Вiтаю панство !!! Возив малого на рибалку до мiсцевойi калюжi. Згадав дитинство. Тиша , прохолода , твiрьозiсть. Встали ще по темному , прийiхали , сидимо - нiфiга. Чрез годину справжня рибалка перетворилася на вiртуальну (до речi панове зацiнить вудку ) От. Прийшлося дечому навчить хлопака шоб запхать той тирнет у дупу Другу вже сам вполював Звiсно нiяки вмовляння вiдпустить не проканалi . Тож будемо розводити тартiлiв. Про юшку мова не йде. Принаймнi покищо )))) Потiм карасiкi подурiли та прийшов пан азарт. Крiси знахабнiли , нiкого не бояться, мало не зжерли поплавського Вужик поласовив шкрэком А це по дорозi , дюже радiсна новина . Почалася битва за врожай ! Дивиться як низько стриже , га !!! От. Инамарка. Пара гострить лапату. Отакоеот.
Добрий вечір будьте здорові! За бортом +25 сухо спекотно. Рятую городину. Була малеча, погостювала в діда з бабою.
Вітаю панство із святою неділенькою! А хто був головою "ВЗІПу", не пригадуєш? (выпить, закусить и попердолиться). Мабуть з тих часів ти пані Світлану не любиш? Дуже правильно, що відключили. Якби іще посписували ті, що раніше буди "Курилці" видані, було б іще краще. Світ зійшов з розуму, 10 червня вже змолотили. Це ж вони тепер виорають, знову посіють, і на початку вересня знову молотитимуть.
як то хто?! Влад78 конкуренти як не крути. я людські души рятував а він їх занапашував. хоч в пана Сета запитай. він там теж ошивався, це він зара став степений та відвідує засідання нашого клюбу. отакоєот