панове. сьогодні виявляється велике свято. тож вітаю вас та пропаную відзначити це свято разом з усім прогресивним людством. сьогодні день садового гнума. отакоєот
Доброго ранку! +25, соняшно, без вітру - знову буде понад +30 Вчора був у дууже цікавому місці та наробив трішки хвотків - повернуся з клюбу то шановному товариству покажу - пан К нехай валідольчик до льодовика вставить - бо може жаба задушити
Я б пішов на рибалку - тиша, спокій, пивко у сітці до води вкинув, робака витягнув та чекаєш - мо якась клюне
ні щоб відразу усе спакувати та відправити з нарочним, тобто паном Беком. вітаю панство. тепло, сонячно, затишно, понеділок. попхав на тяжку працю. не бешкетуйте я перевірю.
Доброго дня ідіть діду,ганяте тазіком шашлів щоб книжки не поточили,а ми тута будем деребанити раріки ті шо пан Славута виявив
діду та заспокойтесь вже. сторожуйте свою чавунку поки її не пустили на брухт поки ви тут усякі капості пишите
Доброго ранку. На дворі знов сонечко, хмар практично нема, буде жара. Зараз пью ранкову каву, потім біжу в магазин, затоварююсь пивом і в ліс шукать .
Доброго дня всім! наки це отакі як вчора? поле стояло собі, нікого не трогало, все вляглося, добре було видно кераміку, Терра любить злежавшуюся землю, так ні, мало того шо здискували, так ще і все в слідах а потім і дощ підтягнувся, прийшлось робить ноги а приїзжати можете коли захочеться а от результат можу гарантувати тільки як поля не засіяні
діду виб ото завязували б з побутовим пивним алкоголізмом бо вам незабаром не в цю тему тре буде а в как бросіть підЬ
я ото думаю треба тут споювати народ,поки Бек з Європи з грибами чи ще з якоюсь бодягою не підтягнувся
[QUOTE="NIA, post: 11168083, member: 29658",в лісі без пива нема що робить[/QUOTE] Я ще вичитав, що комарі більше люблять тих, хто пьє пиво, от в лісі і перевірю.