та воно то так але і зловживати теж неможна. а хочете відпочити то візміть гарну книгу та сядьте десь у затишку та почитайте. можете ще кави собі заварити міцної або чаю. і сидячи та посьорбуючи каву з гарною книгою відпочините ще ліпше ніж з пивом. отакоєот. бо почнете з пива потім закортить винця скуштувати цьогорічного потім виявиться мало і тре буде хильнути горілки а потім вже і на пригоди потягне. а воно вам ото треба , га? а на ранок ще і голова болітиме та жінка нерозмовлятиме. отож бо і воно.
Доброго, з кумом хотілі купити на двох машинку варити пиво, порахували і вирішили що дешевше купувати. Самому хміль робити не має часу і все треба купувати, ящмінь хміль варити солод і тд.... З хімії, чекати два тиждні на 10 літрів + електрика, пішли купили по літру темного на тому все скінчилося. Раніше хміль вирощували, де його зараз купують ніхно не знає, бо його збирають тільки в ручну, тому особисто закинув цю ідею, хоч і саджав вдома три роки підряд не росте хоч лусни. Може хто і займається, почекаємо. З Повагою.
то тілько в жидів шабат а в нормальних то звичайний день. та і повсцикаєтесь ви та те що в штані собі надзюрете то пусте а от те що мені усі кутик пообсцикаєте ото вже погано. бо то є неподобство та безкультуріє. отакоєот
тю. та приходьте та рвіть той хміль, сусідка ще і подякує та і я теж. бо він курва плететься по паркану та до мене лізе постійно. задовбався виривати вже його.
не може бути такого щоб ця зараза не росла,в нас був хмелерадгосп,то обривка була механізована,але трохи і рвали вручну,там в ньому саме цінне альфа та бета кислоти.Он в селі в мами здихатись цього щастя неможем.А так да,через рік два,на плантації завозилось десь сантиметрів п'ятнадцять двадцять перегною,воно це дуже любить,але і хімії туди валили шо жах,в середньому кожних десять днів бризкали всякою гидотою,бі58 це були дитячі забавки,з трактористів мало хто до пенсії доживав.
зрубайте гидоту по землі та накрийте корінця резиною чи ще чимось десь в діаметрі метер,а там видко буде звідки голови виставляє,то рубайте нещадно,висота дротів була сім метрів,воно цю висоту долало десь за місяць.
Вітаю панове, +10с, дощі на неділю затягнулись, таки тяжко працюю.пиво чеське розливне добре, завтра в магазин за продуктами.
ну то тре сусідку просити щоб пустила на свою територію. бо та половина закинута зара стоїть а вона алергію на траву має тому там буряну по вуха зара. мені то пофіг але хміль дуже розрісся та ще і клинок теж добре вимахав а якщо його незрізати то роки за два хащі будуть що і ну. якби не біля паркана по межі то і най би але воно в мене усе буде а воно мені треба?
скосити бензокосою,а як відростає то його видно,воно спочатку на виноград схоже а вже потім стає деркуче.