це я на себе замовив,поки не пізно телефонуйте дідові най Вам цілу спайку візьме,сьогодні шабат то пан% всіх пивом пригощає
Нема. Підгортав " Дригатєлєм" картоплю другий раз, то з пів города і покинув. Пилюку підгортаєш а вона назад сиплеться як в пісочних часах.
, але не змішуємо горівку з пивом - то кощунство ! Привітався довсіх , гарного настрою та здоров'я бажаю навіть кацапам та фашістам
Добрий вечір товариство. Оце сьогдні наарбайтенився біля хати в жару, під вечір випив пива, то воно пішло як вода в пісок, даже не замітив як закінчилось. Зараз лежу, читаю що понаписували за день і думаю, якщо завтра знов жара, чи їхать в ліс шукать кулємьота, чи сидіти дома. Прям як в "Гамлеті" "бить ілі нє бить"
а в мене вже свіжа є - мало не повну цеберку малий привіз мопєдкою , каже шо окучували мінітрактором та навигортали цілий мішок . Але я її готувати не вмію , я краще яєчню на салі смажу та салатіки з холодних помедорчиків та копченого мнясця та під льодяну калганівочку ...
На початку березня був останнiй. Якби не капельне то вже давно тре було усе перепахать шоб рослинка не мучiлась
Я все поняв, якщо жара брать пиво і їхать на пошуки, якщо пасмурно не брать пива і їхать на пошуки, якщо дощ брать паразольку і все рівно їхать на пошуки.
то почухайте ребро та купіть пива багато , щось до пива багато , сідайте коло криниці в холодочку й відпочивайте
Так як я шукаю тую пулємєту пану К, значить Він має мене забезпечити достатньою кількістю пива, бо інакше нічого не получиться. Правильно?
1001% он він вже да кооперації побіг за цим чудо-напоєм,зараз прийде почне всім роздавати продукт хмелю та солоду
Та нi , сгущене молоко скiнчилось Хоть би апьять просрочене у генделю не пiдсунули , шоб ми добу не хвилювались.