а наркотиками їх ні? ось хлоп гектарами саджає , дав кубік ширева, на відро псьнув побрискав хз коли, жуки зібрали манатки та пішли до сусідки))
ні щоб поставити насоса та качати з річки. тим більш що річка поряд. а якщо поставити бак куба на три та крапельний полив то вночі закачав коли тариф нижче і поливаєш собі спокійно
мені вже набридли мега проэкти будь чого, ще я не купував 200м трумби та смоктуна, щоб їх ще вкрали! набагато простіше у колодязі сусідів підконектіться та бризкай собі))) а отой час доки закопувати чи розмотувати ті труби та тягати отой весь трипер із секелями, краще на балконі позасмагаю, жуючи якихось пиріжків)))
Капiтошка це сила. Гэть усе позастилал. В нас без нейi, сенсу город саджать геть нема. Газозварювальник просвердлив артезiаньську свердловину трохи попереду лiчильника i фсьо.
попхав я до крамниці. бо завтра на тєжку працю аж на добове чергування то хоч відпочину після фізичних вправ вдома)))
от і добре, дивіться там, мої наки більше не збирайте, доки я не приїду -))) доречі, нагадайте, на коли мене запрошували ?!? а шалангу кинутита з пімпою качнути ? _)