в дупі мав я того ребу. а ьуде чипати мої гарнюні лямпи то спалю живцем разом з сінагогом. ач знахабніли жиди, давно їм погроми не робили
про головне забули !!! Шорнину на чому перти ? Дітрих тую рельсу наврядше на лесіку в приймавку допер _))) тож, робіть шеренка та гайда до бабці за мунетами !!! -)))
діду так виж самі лаєтесь тут постійно щоб ваші пенсійні заощадження не чипали. а як я візьму то в вас ще трясця вхопе, інхваркт мікарда от такой рубєць©
деревяну собі облиш а мені залізну привези. якщо вже нема то вкради десь чи зніми з чавунки але винен привезти. відмовки не приймаються
хз де ті дощі, з весни до сьо ніц нема, геть нема, два рази колись пісьнув і все. задовбався крутити сусідський щьотчик )))) як побаче наругає))
Добрий вечір, будьте здорові! За бортом +25 трохи хмарно парить. Десь в пана Художника гриміло та блискало. Зівтую, сінокос фсе. Завтра відпочинок.
як це неподобство назвать? навколо гримить пердить, на тім боці переправи сцить! а в мене нема((( стою шлянгом пісяю....гешефт водоканалу роблю..
Всім доброго вечора! мабуть у мене бо гриби ж з чогось ростуть, в середу і четверг знову дощ та й сьогодні добре лило, аж струмки по піску текли. В ті вихідні треба буде знов по гриби їхати.