Це як в мого діда було три дочки, двом старшим бджоли що блохи, а третя вся надувалася як кулька резинова. Мені теж ті бджоли якось… витяг жало і пішов далі
в мене Настя як зїсть меду то везу в лікарню майже без свідомості,двічі вже було,а раніше їла і нічого.
Доброго дня Поїду до Хвастова,трохи попрацюю опроцентування закінчується кордонами Ляксандрійського повіту
1. все йде у корінь)) 2. раптом війна а я голодний. 3. булічки не чіпай, бо то смачно корисно і пахнуть заіпісь))) 4. не робити можна жити - а не жерти можна вмерти)) доброго ранку! як же гарно нічого не робити)))
пан пільнувати тре ото все господарство! бо є один пан не буду казати хто саме, той може залізти та викачати увесь мед, хабар, %, сало та мнесо, і ще дизеля прихопить ганістрочку на вихіді))
Оскільки до теми народ трохи повернувся, то шалом шабат, Ірушалайм і Бандерштадт! Почалася пора відпусток, ось вам гарна шабатня:
Трохи вчорашнього хабара ... пс. пляжних пів кіло ходячки та совку не викладаю, бо морем майже все пожрало -( пс2 таки пан Жужик не все у тій бабці напограбував -)))
в мене така фігня була один раз коли з ранку оса в палець дзьобнула а десь по обіді поліз вулики перетряхувати. то разів зо пять мене бджоли дзьобнули і відчуваю що щось не те. усі місця де волосся росте чухається що капець, і якось трохи паморочиться. пішов до хати посидів трохи наче попустило, потім знов до вуликів і знов одна дзьобнула і ще гірше стало. кажу тестю всьо. на сьогодні більш нічого не вийде. тесть почав щось бубоніти разом з тещею на що я відповів що мені зара стане зле і хто мене потім буде витягати якщо я пикою у вулік впаду? тесть тоді вже тілько по хаті пересувався а з тещі що толку, непотягне вона мене а поки до сусіда добижить то і амінь. потім за тиждень лазив у вуліки то нічого. а згодом померли і тесть і теща і пасіку спродав бо у місті її нема де тримати а в селі їй швиденько порядок наведуть поки мене не буде.
1. то ти вже на ногу обмотуєш щоб ходити не заважав чи через пличе перекидаєш? 2. війна вже давно йде 3. нічого користного там нема, одна хімія там зараз 4. як не заробиш то і небуде чого жерти
знв пальцем у небо. бо медогонку я тобі віддав. але щось ані меду обіцяяного, хоча б ложки ані віску ще небачив
вітаю панство. трохи спекотно на дворі але хіба хочеш? мусиш! тре на дворі фізичні вправи робити, тобто працювати. зара тілько натхнення наберусь і піду. отакоєот
це був стратегічний хід, забрати медогонку щоб на всіх пасіках хлопці спокійно жили))) та от ніяк жидівських бджіл не заведу, які літають і розповідають іншим бджілкам куди мед зносити))
робоча сокира. бойові вони маленькі та легенькі бо важкою заморишся махати, а так дзьобнув і далі пішов а там вбив не вбив а з ладу вивів. бо на наших теренах переважно легкоозброювані воювали то вже потім зявилась кварцяне військо у залізних панцерях але для них були келепи та чекани щоб пробивати бляху.
дуже багато, білша половина масальман,,, але, (шо Зита - шо Гіта...). Німці стогнуть, але терплять,, і нема вже тої гарної Гарманії. Як ото схід-захід поєднали, а потім ше Евросоюз зліпили і ту бамажну евру ввели, з того часу і канула в літа,,, - тільки ото добрі спогади залишились Добрий день
діду будете працювати в шабат,ребе від синагоги відлучить,предасть анафемі євгейській і забере ваші любимі карасінові шкарабаньки