та отож мені трошки потерпіти доведеця, бо малого звітти вирвав, а тут ше на путь не поставив, ці маньоври йому теж не в радість. Поки всі зусилля на ньому, а як вже вивчиться, тай на ноги (дайБог) трошки стане, то тоді і своє життя вже можна підтянути,, шкода тільки час летить, хочби все вспіти правильно зробить. яктоговориця,,,,- главноє нє бздєть
В ме не секрет,,,уговори, (бо брати з мене вже було нічого),,- він їй тоді вже трошки крові попивав, ото кажу, а шо ти хтіла? хлопец-є хлопець,,, дівчинці мама, хлопчику папа повинен розум залавати, (хотіла все, то на), а мені давай малого, я хоч з нього чоловіка спробую зробить, з бабами пацану немашоробить (тимбільши її новий коханий малого не переварює) слово-заслово, тай забрав, хоч нехотіла, але віддала.
Чорт з ними, з тими аліментами, нехай собі має, малому без батька тяжко, хоч вони це не завжди показують. В мене самого як 16 років було, то батька не стало,,то я там такого дрозда почав доватЬ, шо добре, шо схаменувся, атак би пропав. ГОЛОВНЕ без скандалів і ругані,,, ото як би так має буть,, (то як діла?, шо цікавого?, шось трохи разом замутить, про жітіє-битіє по душам потеревенить,,,, а як до мами мекає, то нехай трошки там собі побуде) головне проти мамані не озброювать, (мама харошА і всьо такоє) то і маманя не так проти буде,,,,- атам якшо все з розумом, то малий сам зрозуміє, та потягниця,, Пояснити, шо буває і так,, так краще ніж - як було,, тай біс с тим менулим, головне майбутнє,,,, чоловіки-є чоловіки один одного повині підтримувати,,,,, супереч всьому, навіть якшо малий буде тіатри робить,,(а вони це люблять) в самого хоч би нервів вистачило - і головне не бздєть
ото такі собі , аби були ... резерв на мед ... треба пузо відростить , і оті плити набгробні ховззатись не будуть ... з паном корбі вже всьо порішали ? ото добре . бо мій від першого шлюбу приїхав погостювати . вже чужа людина ... дуже добре шо хлопець з постійним доглядом ...
Отой четвертий персонаж з другого фото - чи не цікавіший за трьох перших: https://ru.wikipedia.org/wiki/Георгий_Светлани
В7 доброго ранку ! Відвіз малого до морів, пробіглись по володінням панів Снайпера та Жужика, таки, хабар надибали тільки в себе, бо дужг бідні були німакові колоністи ))) Зате черешнів та гороху наїлися від пуза !!! Отже, ранкова кава а до шаббатних справ !!!
Вітаю! На вулиці похмуро, мать буде дощ, і на зустрічі однокласників ті хто нажереться викачаються у багнюці . Ага, шось цього року шпаків катастрофічно поменшало. Можна черешень нарвать, а то в минулі роки за тими падлюками невстигнеш - обїдали всі черешні.
Це не дивно , бо ви не сплатили iндульгенцiю месним за хабара. От. Урiзали валовий прибуток з гороху в районi i шпаки в зимку полетять у теплi края голоднi. От. А ми навiть i не збиралися пiрнать без вашого дозволу на вашiй парафii. На другий раз ми на вас науцькаем робата пана Снайпера , будете з ним справу мать. А вам вже скора за кавунами йхать.
не кусаються вони, по мені рій повзав позавчора, сусід знімав віником в якогось мішка, потім знайшов матку на голові, його таки разів 10 вкусили, а мене лиш одна. Гм… навіть сивини на голові більше не стало…я думав білий як лунь вийду з того рою. Але ну її на… тую рибалку. Зараз бджіл розліталося
Вітання поважним панам!+24С,на дощ несхоже геть,сінопік бреше на вівторок-середу-четвер,треба дуже,аж край...
Та в нас йх валам. Мо вiд вас прилетiли ? Поспiла шовковиця i вони усi там. Зара вижеруть йi тай вiзьмуться за решту
Мабуть половина шпаків у нас. Займаються фарбуванням всього підряд у фіолетовий колір… шовковиць в мене три…
Добрий ранок шановне товариство.На дворі сонце, ні хмариночки. Знов буде жара. Домашній арбайтен ніхто не відміняв, то треба покосить садок, ну і різнії домашні справи. Ну а вечером, вже традиційно "Рейберт" парочка бутилок холодного пива, ну і щось до пива.
Доброго дня! В мене пасіка вже 17 років, 31 сімья була. Так що я знаю як, коли і де вони кусають. От сьогодні, обіцяють грозу. Отже будуть злі. А мені вони занесли щось. Отже до бджіл вже не ходжу, батько поки може іде бо маю від укуса стрімкий анафілактичний шок. 5 хвилин і вже без тями з синіми губами бульки пускаю.
Мій дядько пасічник,мені пропонує постійно на розвід пару сімей,а я боюсьтрохи раніше як робив на пасіці то було близько 80и вуликів,а зараз дома мабуть десяток,точно нескажу бо він ними крутить кожен день,оно вчора рій ловили да,-прогноз погоди бджоли роблять точно,а кусоють добре тих хто з перегаром,або напарфюмився
Ні. Не маю такої думки. Якось так сталосі, що ті, в кого офшори, заводикі з параходиками, туточки не блукають
Якшо в когось з сімьї є алергічна реакція - не беріть. Ніякий мед не коштує життя. Ось у мене не було, появилася. Ще в сина в тому році після укусу краснуха вперше проявилася. А слідуючий вже може бути з шоком. Жінка мене вже 5 чи 6 разів рятувала. Якщо б не жінка то мене вже не було бо батьки розтірялись і не розуміли що робити.