чого вимушений? я давно таке час від часу сьорбаю то нічого. головне обрати пиво щоб було пивом а не кампотом. до війни балтика була нормальна, але як війна почалась то принципово його не купляю. карлсберг гарне , стела ну так собі а от отой білд, бульд чи як ота херня вірно зветься то гімно так само як і сармат був. ще якесь куштував то взагалі якийсь квас з компотом. оболонь трапляється ще більш менш але то самий крайній випадок.
- а шо ото за мода у бабів, з тіх занавєсок, чи то тюлії,, чишооо? усілякі труси до саміх вухів шити, потім ото натягне, тай питаєця: красівооооо???, а сам лежиш, тай думаєш,(отоб скоріш на діагностіку її,, шоб ото віздє нагар збити, тай маслом редуктор трохи збризнути,,гаааа???)
Та я не проти тіко в плечах мабуть не зійдеть та в пузі, тож тіки інд пошив, а то для мене задорого А ще пан Саня нас за браконьєрів щитає.))
а Ви думаєта в мене тут мішки від грошей трішчать, та лопати гнуться? якшо так, то Ви трошки помиляєтесь,,, горбом гроші горну, тим шо на спині і дивно,,- горб росте, а грошей не прибавляєця,,ото тільки шо ГАрманія,, в якій працювати треба втричі більши, ніж вдома.
та це нормальна вага. справжній чоловік починається після 100. кіл. пан Саня хоч і нижче мене але теж такий опецькуватись тож влізите в його кустюм а ні то щось ушиємо, щось доточемо, перелецюємо і той кустюм ще ваші правнуки носитимуть
- таяж проти вертатись ніц не маю, от тільки нема вже куди. Умови першої дружини були такі, (залишаєш все шо маєш, тоді даєЦя розвод та на всі штири сторони),,,, - незнаю, може здивуєтесь, а мо скажите, шо дурний,,,-, але зробив, як попросили (житло, машину, і всьо такоє),,, ото носки, сорочку, зубну пасту в торбу, сина за руку і на чужину,,, зараз тільки одне в радість буде, здоров,я втримати,, та шоб 14 річний урвитель людиною став, а гроші? ,,,- то тільки бамага,,,якось так
Вам повезло більше ви сина забрали,а мій хоч таки і на рік менший але зоставсь з тою якій він потрібен тільки для аліментів.
та це нормальна вага для нормального чоловіка. то в нас тілько Дітріх маленький, але курва прожорливе таке що три здорові дядька менш зїдають у трьох ніж він один і це без урахування булічок)))