ви мабуть або забули або незнаєте що я митецб тож на отому мистецтві розуміюсь добре. а ота світлина не мистецтво а саме ото що ви сказали. похабєнь. отакоєот. а ви кажете
у вас звичайно не було і в мене теж, і при чому тут те що залишилось. При срср в космос реактори запускали і навіть не десяток разів і на військових і типу мирних супутниках, плавку металлів на орбіті думаєте від сонця робили
Анекдот гівномамонтовий, десь так 1986-року: Львів, якась вулиця поряд з базаром: * якийсь чолов'яга звертається до двох місцевих (підскакує, тримається. з останніх сил) - Мужикі, а гдє здєсь сральнік? - два вуйка здивовано дивляться один одному в очі, потім та отого ... йдуть далі.... - отой: ту саме фразу і на англійській, і на французькій, і на японській, і на китайській... докі не всрався. вуйки один до одного: - Куме, ти диви - ЯКИЙ ПОЛІГЛОТ! - Куме, і що це йому дало?
Не знаю в 86-му а от в 83-84х роках у Львові дофігіще народу розмовляло на російській. А от на рахунок що дало; хріново що наша держава як в 17му, тільки розвалювала. У мене в місті на 20 му заводі в 80х виробляли роботи-маніпулятори а зараз від 30го корпусу тільки пусте місце, які вже там ядерні технології, космос просрали, мій менший інженер-хімік, у них зі 124 чоловік до кінця змогли довчитися менше 20, такий був відбір, заводи Запоріжжя та Дніпра за них билися - зараз вони нікому нах не потрібні, все майже стоїть. Як почав попередній гарант розвалювати так і нинішній успішно продовжує. І це ж не політика, це виробництво яке давало офігенні прибутки державі.
есть тут один поціновувач масквіча , ось в цій темі треться ... https://reibert.info/threads/vopros-k-znatokam-karbjuratorov-ozon.821257/
Доброго ранку товариство. На дворі пасмурно. може сьгодні обійдеться без жари. Треба збиратись ,на арбайтені сьогодні буде "квітка", отже можна під вечір трохи остограмиться