Ну то тіки штани мокрі, а під дощем на ровері по польовій дорозі будеш мокрий увесь. Навіть якшо натягнеш пончо чи гортекс костюм, то будеш мокрий від поту, та й приладу теж ламбец якшо блок не знімається (от тут і видко плюси терок та девусів). Я сповна за 3 роки відчув шо такоє коп на лісапеті, і мав я його увиду таке занятіє. Поки автівки не куплю то ніякого МД точно не купуватиму.
та мокрі штані то пусте а от коли бусіка у прірву зносе і незнаю яким дивом ми туди не втрапили бо шукали б нас довго , хоча нам на те вже було б байдуже
дуська? я в нас теж таке бачив, не гілка звічайно але дощечка замість штанги і навушники до телехвану. спочатку і незрозумів що до чого
от ж я вас своїми друзями не лякаю - так нашо ви мені погрожуєте постійно своїми корифанами якимись рожевими слонами та амбалом гелікоптіром , га ? Дивіться бо коли матимете таких друзів то швидше за мене втрапите в своє елтепе
та хто зна , он мій колишній кулєга по роботі одного такого розширітєля кругозора взяв разом з "розширітєлями" й тепер буде той бідака витрачати сімейний бюджет на доведення своєї невиновності
ААААА !!! Горiх.......Та не вже ??? А хто траву з горiлкой змiшуэ ГА ??????? Слонiки рожевi ? Вэртольотiки ??? Свiтло на прикiнцi тунелю.... Та я мовчу вже про КОКОС.... От . А ви кажете правакатор. Грiшно смiятися над хворими. Отакоеот.
а ви більше траву паліть, то кліщі і взимку будуть кидатись. а взагалі чого їх боятись? цупкі штані та кітель і ніякий кліщ нестрашний. отакоєот
"Соточка", якщо гарно встановлена, та з автоматикою, та з резервом на "ручняк" в развєдосів ..... Нагадайте-но що там із площею "зони 200-300" на 100 метрах при правильному застосуванні?
Доброї ночі Таки відвідав я той лісок шо запланував,копати там жесть,такої кількості осколків ще не бачив напевно викопав з півтони,але і земляний дідо підкинув кілька знахідок шо можна віднести до розряду цікавих
коли почали робити такий отвір у обуху то бойові сокири відійшли у минуле. ця сокира десь 19 сторіччаа то і початку 20того