У мене - дідусевий студенбух фюр Політехнеше унд аусвайс, бабусине цеугніс "стаатліхен хандельшуле з українською мовою навчання".
Я раніше не катався, а це трохи почав. Сподобалося. Щоразу їду більше й більше, вельми приємно ганяти. Не продам. Я вже почав їздити на коп велосипедом, дуже зручно. Одне гарно доповняє інше. Почитайте київську гілку "Де копати?", там є такий собі Растаархеолог, він велосипедом на коп їздить 70 км. в один бік.
Як я Вас добре розумію. Сам почав "нормально" катати, 4 роки назад, коли купив пристойний вело. На копі за собою тягаєте, чи приховуєте?
Ну-ну. Побачу я шо ви заспіваєте після того як накрутите 15-20км в один бік, за цілий день викопаєте кілька мідяків, і ше 15-20км назад. Коли з того ровера ізлазиш і думаєш накуя мені таке дурне заняття? Із якого ніякого толку одні неудобності. Та ше як попадете під дощ та вимокнете до нитки, і розкисне польова дорога та будете шльопать у багні і ше й ровера тягтимете на плечах, бо він вже й не котитеметься від болота яке заб"є колеса і щитки. Найкращий коп це на автівці, взяв все шо треба, якшо дощ то хвись в кабіну і все по цимбалам. Адам Жоржович. От я часто думаю: Єсть копарі багатиє, а єсть бєдниє, тоже шукать манеТТо хотят, я етого не люблю. Я так щитаю: хочеш копать манеТТо поведі на небиту корчму, накормі, повезі в таксі, от тагда і копай. А бєдні копарі на лісапеті ето +уйня, я етого не люблю. Голос Харитона Уйобищенки. Дєдушка пацаватий, ото воно йому надо отак їбошить! Магарич. Амбальний дідусь. Мабуть і +уй ще стоїть! Стоїть +уй, діду?
Привітався ! пропоную започаткувати тему "Як почати пити . Тяжкі будні та нестерпно нудний побут непитущих і суцільне свято та вихідні тих хто помірно вживає " . Всьо одно скоро всі переходимо в інший вимір і там вже не буде ані напоїв , аня жінок - будуть суцільні лекції та конференції , засідання в ізбі-чітальні та інші просвітницькі заходи спрямовані на встановлення нового вселенського порядку ...
Ховаю в лісі, далі пішки. Дякую, сміявся. Ні, то дурне діло. То нехай пан Суєр вийожуються. Дід (продовжує роботу). Стоїть, синку, – дай тобі боже щоб в тебе так стояло!
не бздо , камрад ! мається на увазі кокос натуральний той шо горіх . А вам , як неуважному провокатору , ще раз нагадую - наркотики та інші шкідливі психитропи не вживаю !
Голос Альфреда Юхимовича. Спеціальне пояснення для дітєй природи – коп на лісапеті (особливо в весняно-осінній період) це тупіковий хід, у нас навіть завалили дісєртацію одного мудака.
агі. особливо на розкишій дорозі між полів коли автівку кидає з боку у бік або коли починає зносити у прірву ярка. от тоді весело, ледь штані сухі залишились. це я про отой ярок кажу що я тобі пане Алекс показував в тому закинутому селі де на нас зграя накинулась
Дуже зручно, адже дороги близько підходять до лісів. А далі пішки, і все добре. Не думав, але дякую за підказку. Так, корисно, бо ж цілий день у кріслі.
всіх вишлють , але спочатку вимерзнемо від ядерної зими через глобальне потепління у міжнародних відносинах , шкода канєшно , але інопланетяни дійсно існують і вони вже тотально захопили владу . Відкрию вам, друже , таємніцу шо слугує також праролем у відповідних колах дуже серйозних людей що ведуть підпільну боротьбу в матриці , то звучить так : "Земляплоска!" , звучитьпо різному на різних мовах , але суті не міняє ...