а це що саме ви хочете , напродати або подарити? якщо друге то висилайте пану К ))) він його проведе по шорній книзі і ділов))) ніхто носа не підточить)
Я дивився у 5.30 то було +7С.яж казав шо скоро морози будуть Вітаю вельмишановне панство!Знов на праці.
Облиште той Ірдинь у спокоі Колись гуляв по лунному місцю тільки листопад ямки листям прикрив. Було мені таке: ледь ноги не зламав! Матючча і порчі посилав бо просто піпець Хіба важко зарити ямку?
За ПГО-7, що віз хлопцям на фронт: українці на кордоні знайшли та повідомили польску СБ - от мене прокуратура й іпе.
таке. я глибоко не копаю, я лише на поверхні беру хабар. те що глибше 1.9 кидаю недокопаною. мо комусь іншому пощастить. тому і ямки не закопую щоб ніхто не провалився туди. а так йде собі людина, баче що котлаван 3метри на 3 і обходе або докопує після мене. отакоєот
а нема чого лазити там та мій хабар визбирувати. мені ще з лісниками ділитись тре та і пану Беку за те що потурбував його угіддя теж щось тре давати. цвяха наприкляд бо він жалівся оце що цвяхів знайти неможе.
Плюсик втулив за те, що написано до двокрапки, а не за те, що прокуратура ваша робить. Всім доброго вечора! В столиці все без змін: затори, корупція і таке інше.
На жаль зара все й почнеться - прокуратура закінчила справу - подивимось що там адвокат вичитав з матеріалів слідства.
Доброго вечора панове. Вчора не встиг оплатити тирнет, і змушений був пропустити засідання. А пан сеr писав, що тре вчасно платитии, но я прої, прошляпив момент. В нас знов жара, дощу нема, а так вже його хочеться.
Доброго вечора панове! Закинули мені загадку друзяки на вайбер. один кусок т34 моторний відсік. а от другий якийсь броневик хз. мо хто знає ?
Вітаю панство! А я зараз сів на расово вірні біциглі, та промчав трохи свіжим повітрям (МД не продавав, у старшого взяв покататися ).