хай приходе хтось новенький. в мене окрім лямп нічого немає. а все через те що навкруги самі скнари які не хочуть підігнати кулемет, три по три. і по штири скрині набоїв до кожного. ну щоб було чим зустріти))))
вітаю панство. на дворі комфортна погода щоб щось фізично робити, але є і пріємна новина. у вечорі на тєжку працю то хоч відпочину)))
курва!тепер знаю шо робити,як світло раптово пропаде.збираю всіх мисливців району-набиваєм ґвери сіллю,перцем.і рушаймо вздовж леп.серунів стрілять.доброго дня всім!Львів+24,сонячно.п.с-серунів ше нема,бо світло є.
вчи, вчи одні двійки. ніякого перцю в набої!! тілько сіль та стрижена свиняча щетина. от тоді ефект буде а від перцю один пшик. отакоєот
Вітаю! На вулиці ранком було +6 . Шо ото воно робиться? Як каже пан К% в мене ше всьо може бути . Можу і за фінансові махінації, або за поножовчину в генделику, життє воно таке.
от. тож прийми мою юезкоштовну пораду. кидай те грязне діло та йди у обходчики. там і повітря свіже і за хвінансові махинації не притягнуть та і сил та часу на генделі щоб там бешкет вчиняти в тебе небуде. а ще не буде ризику бути згвалтованим усіма булгахтерками або підхопити якусь невиліковну хворобу, таке у лікарнях постійно відбувається бо різні хворі приходять. одні суцільні плюси
Та я вже звик до бугальтерії, тим більш в цьому році встановили кондиціонер та сьогодні придбали холодильника. Воно на роботі як в тюрмі потрохи звикаєш, обживаєшся зв"язками і все починає влаштовувати. А в обходчики в мене ніц нема здоровля. Он мій товариш той шо працював обходчиком, покинув це дурне діло та пішов в залізнодорожні електрики, каже шо там працювати легше і зарплата така сама.
Вітаю панове,+2 1 С, сонячно і гарно, скоро вже буду на праці,мо і пана Славуту побачу, три місяці попрацюю та назад, ашоробить.Кому рейсера дать напоходить?
тобто ти щойно розписався при усіх у своїх корупційних звязках та оборутках. а я хтів тобі допомоги, врятувати. несудилось
Ой сусіда, дешевше і швидше буде в турмі відсидіти ніж із тобою розрахуватися за твою допомогу. Це був такий випадок як я працював продавцем буд матеріялів. То приїхав я на базу здавати звіт після переобліку мат цінностей у мене на магазині і бачу шо стоїть фура іномарка із розтрощеною вхлам кабіною. Питаю у хлопів-бугальтерів шо то за така кумедія трапилася із фурою? Кажуть хтось там попросив вантажника відігнати погрущика щоб могла проїхати навантажена газелька, бо водія погрущика десь не було. Вантажник сів у ту кару і натис не ті ричаги та і розтрощив кабіну. Ну нарахували йому суму яку він повинен відпрацювати, а той вантажник був кримінальник зі стажем. Вантажник й каже хазайнам бази шо мол він нічого відпрацьовувати не буде (бо йому шось там нарахували що треба було відпрацьовувати десь років із 5), судіть його і він спокійно собі відсидить кілька років у в"язниці.
мд такий, я пану Алексу напоходить пропонував,він відмовивсь,каже не хочу за одного мд чтири відать, отакоєот.
з тими карами постійно клопіт якийсь був. в них кермування задніми колесами і постійно не вписуєшся у ті повороти та зносиш усе на шляху)))) я колись пяний по цеху проїхав. недалеко, метрів зо п'ять. поки у верстат фрезерний який мені шлях перетнув не зупинився)))) по дорозі зніс ще пару коробів для відходів. начальник цеху прийшов, подивився, сказав щоб більш пяним за кермо не сдав та і пішов. а майстер ще довго матюкався що я міг або сам вбитись або когось вбити. то так та кара і стояла до понеділка поки карщиця не прийшла та не відігнала, теж матюкалась. я потім ще пробував кататись на карі але вже тверезий і тілько короби трошки зачипав.
та отож, повикопували вераторами та аськами все що дзвенить, одні луні пейзажі, даж цвяха х. знайдеш.не напарити а походить з мд за невеликий %
так мо ви не там шукаєте? мо вам у іншому місці пошукати, га? я наприкляд знаю де на Ірдині є гарне місце для копу, там поселуха крівська була