Салам вам алєйкумович кулєги!!! З святом!!! Якщо хтось відповість, значить ще не всі напились Як справжня черства людина виставляю трохи карпатської, зимової краси
Пане Опришок.Ось гляньте хто в 90их ще Ваші місця вибив http://www.reibert.info/forum/showpost.php?p=3464359&postcount=8 От Вам і будні,от Вам і побут
ти ба! миша щось вередує. а як в самого снігу аж по коліна подертих штанів то нічого.і головне такий скнара що і снігу не прислав.
За гарні фото можно і штани купити. Мабуть треба скинутись. Головний спонсор-пан Консерватор. І ми трохи додамо. Я так розумію карманів має бути багато, і глибоких.
От зараза Штірліц, а я думаю хто Смотрич обмародьорствувавЗате я знаю місця де він і йому подібні не булиПане Консерватор і Аскот ласкаво просю літом на не копані місця по ПСВ. Довго не думайте, бо сам все викопаю і не буде вам шварцльозе
Я тобі вже казав,що наступного разу до Вас в гори А Консерватор вже старий,нехай дома сидить,Парторгу казочки розказує
пан Консерватор не дадуть, їм дєнюжка на віскарь, тютюн до люльки і каву потрібна, новий рік на носі. А Аскот за штани родіну продасть
фігвам! індейська, національна хатинка.з очерету! я вже Єго КУРКУЛЬСТВУ лапсярдак подарував,з золотими ґудзиками та погонами. так що шукайте іншого головного спонсора. або най у шотриках взимку бігає
А Похабич і Вікінг не старі? Може і іх до купи візьмемо а то будуть на нас зобижаться і всяку фігнью про нас думати, щоб ми тушонкою на копі подавились
Це у лапсердаку і в шортах? Мабуть це Ви навмисно таке утнули! Треба негайно виправити. Гудзики і погони не гріють. Це я знаю точно.
Я на повному серйозі друже, як Бог дасть дожити, то десь у травні почнемо складати план цього серйозного міроприємства. Будуть даже карти мєсності з гуглєй в лічкуВсім мати тушонку, САЛО. З Аскота самоваря з патяхвоном. Консерватор буде віповідальним за моральний облік Аскота, мало лі шо
Я мав на увазі холодильник, був колись такий. Тре помогти Аскоту з штанами, як же ж він без холодильника?
похабича не можна.він сам все сало з'їсть, а потім по селу піде побиратись.буде казати що його миша об'їла та іще жахливих казочок навигадує.
Дійсно - шшшшшшшш..... Якщо Консерватор не здастьА де вони до речі, може найшли Миколу і водку п"янствують?