камуняки недобитого а не поважного форумчанина за інше взагалі мовчу. ти чи з дуба гепнувся що таке пишеш?!
просто грошей на фігню не вистачає, скажу більше, навіть на все необхідне, ото і розбивається вся романтика об скелі життя
теж саме. спочатку буревій здійнявся потім злива з громовицею а зара просто дощ ляпотить. бігаю перевіряю де зі стелі ляє та підставляю миски.
вітаю. бажаю. і менш отого відвару з мухоморів пийте бо нам тут і пана бека з його грибами вистачає. спробуйте ліпше веселі зернятка.
Хфантастика якась у мене сьогодні. Тільки зберусь йти в ліс. починає крапотіть дощик. Захожу в будиночок, він зупиняється. Напевне сьогодні не судьба покопать, прийдеться провести час біля монітору.
тю. а нема чого ото пірнати та заважати поважним панам рибу ловити. сам той дігер і винен. тим більш що там кажуть снаряга грубі гроші коштує. тож якщо обережно його туво, у око тре бити щоб шкірку не попсувати, то мало того що буде і риба і мнесо так ще і оте дігірське причандалля можна спродати. отже беріть вогнегасника та йдіть по рибу.
пане @cer а я вам клиєнта знайшов. виж наче спиці на мУпедики ставите, якщо так то він ваш. https://reibert.info/threads/xelp-nuzhna-pomosch-mozhno-sovetom-mozhno-delom.1011175/
по сусідству, є нова інструкція по відправці новою поштою https://reibert.info/threads/bezopasnoe-poluchenie-zapreta-na-novoj-pochte.1011060/
Вітаю з днем варенья . бажаю щастя , здоровья ... дякую , вже відписав ... як усьо вигорить то кулемнєт за мною . хозяїн тєми написав : Да...еще забыл добавить-вопрос о стоимости не стоит вообще! ото інтрига ,га ? вистачить обом ...
Вітаю камради . ото припхався з тєжкої праці , майже не спав цілу ніч . пройшов додому а моя дала мені поїсти і каже гайда на мопєдку і в ліс за грибами , ну таке на супчик зібрали . поки вона чистила спробував кимарнути . через пів години розбудили і гайда на коп ... ну грибів трохи більше взбирали чим накопали .
от тілько красивих билець вде нема, пішли на брухт років 15-20 тому. а оті пружини з матрасів можна використовувати як армировку коли щось заливаєш бетоном.
приєднуюсь до вітань в нас колись був випадок ... Браки підпливали на човні в район ГЕС, перекидували металевий тросік через високовольтну лінію, та заземляли його у воду, таким чином глушили струмом все, що в ній було. Так от, колись вони не розразували з діаметром тросіка та спалили підстанцію -))) Гвалт піднявся на все місто -))