куркуль то слово не лайливе так само як і бандерівець. то тілько камуняки гадають що хтось з нормальних людей образиться. отакоєот. а кулемет дійсно тре щоб у сінагог сходити та троха пархатих потрусити.
зате гадюки є та кровожерна рис хоч у одній темі справжні Українці можуть спокійно поспілкуватись без жидів, свинособак та камуняк недорізаних. хоча одна камуняка сюди таки постійно залазе бо я бачу час від часу у низу сторінки показати ігнорований текст. отакоєот
ось непоганий прибор ... https://reibert.info/threads/metaloiskatel-tesoro-golden-sabre-ot-bgs.963998/ для цьої баночки щуп потрібен а не прибор ...
Доброго ранку Хто куди,а я на працю,трошки відпочину,вихідні занадто напружені були і фізично і морально
Те саме буду працювати допоки рак на горі не свисне. Доброго ранку! Арбайтен до 22го ще один срочн заказ.
Не соромлячись.. Потрібен залізний диск на авто. R-15, j6, вильот ЕТ55. Розболтовка 5-112. Вітаю шановні! Хотів перевзуть авто, а одному диску жопа.....а купувати чотири це дві тисячі тугриків.....
Вітаю панство зі святою неділенькою! Угу. Жить стало лучше, жить стало вєсєлєє... А з ігнору тобі показує повідомлення поважного форумчанина і просто гарної людини Старого.
а от горобчик каже, що 5 коп укр не бачить, металопластику теж, та ще й реагує на телефон, як скажений _)) то ви невдовзі до пана Ейналея плануєте ?!? _))
Ранку доброго! Неділя,сонечко таке як гріти зібралося!Хто на КОП,але я дома! Сьогодні гарний святковий день. Вітаю себе з ДН Запрошую всіх на стаканчик прущого узвару.
Вітаю, шановні. А хтось знає, що то за мулька металоприйомки «ми копане не приймаємо»? Та ще в кого які ціни? Бо в нас 5.50((