Вечора доброго всьому панству!Дощу сьогодні немає,вчора зранку з невеликим градком порйшло і все,вечером обминуло також,обіцяють на завтра,а зараз піти пива вцмулить,чи шо!?
Я одного не розумію: чому китайці штампують рублі Петрушки, паратрупери і всяку іншу жбонь, але досі не освоїли нескладне виробництво траків "Тигра"? https://reibert.info/lots/trak-pz-6-tiger-1-gruntozacep.231273/
мораль тут не до чого. якби я виставив пірамідку з зіркою з могили червоного окупанта то тут би такий срач здійнявся що і ну. бо як то так савєтцкій салдат асвабаділ а ти таргуєш. отже до всього тре підходити однаково як до німаків так і до совєтів, тим більш що совєти принесли набагато більше горя та сліз ніж німаки, німаки у порівнні з ними засцяні діти
і багато таких ти зустрічав? тож бо і воно що одиниці. отже попиту нема, а знач затрати на виробництво будуть перевищувати собівартість що приведе до боргів та банкрутства. тре виробляти такі речі які мають постійний попит в населення а собівартість виробництва невисока і легко окупається приносячи виробнику надприбуток
А що заважає там же організувати виробництво інших запчастин? І так, щоб можна було скласти цілого "Тигра", "Тигра ІІ" чи навіть "Мауса".
Там є поважна проблема - вони не розрізняють ієрогліфи і вважають, що то оце: https://ru.wikipedia.org/wiki/Китайский_тигр
нащо? ці вироби потрібні лише декільком людям але потрібні справжні а не незрозуміло з чого зроблена копія та ще і з похибкою та поганої якості. ти купиш набір та будеш складати того ж тигра в себе у кімнаті? мабуть ні. я теж. отже вони просто непотрібні. для кинозйомок зараз існує компютерна графіка тож киностудія теж не купе.
Десь було відео що Спілберг заказав виробництво кіношних тигрів в Рашкі то там молодиків на роль німців набирають. Там і траки відливають тож не все потеряно. По сюжету кіно Німці нападають не на ССР а на Авмерику. Тож бум пасматреть.
У всiх дощ , праблэма... Ви навiть не уявлэте шо то не засуха. От. Стэп вже майже вэсь рудий стойть. А шо далi буде , невiдомо. Трохи побiгали сьонi з камрадом За два днi до посiву.... без комэнтарiв камрад пiшов по мiдь кляд отаке