ну то йдіть оту хвойду товстосраку привітайте. най вона обісцить паромця від радощі а в мене неділя через те що нарешті вихідний хоч один день. бо затра знов на працю, вже на цілу добу. з ранку до ранку.
Вітаю панство з суботою! Ось вам трохи музики: Пане К., куцопал: https://reibert.info/lots/obrez-mmg-vm-car.261400/ І зі святом, звичайно ж.
Привіт камаради! Сьогодні д.обра погодка,але дома і без копу. А вчора в 8:20 я вже весело топав до лісу на стару дорогу,по якій австрійці мое золото возили,а поперед грузу,йшли раби і кидали монетоси,щоб повозка котилася краще.... В 9:00 почався повний цунамі і я припер додому в 12:30 фото з плаваючого копу нема,але виглядав я ось так )))
Вітаю шановних колег. Погода до дупи - раз сонце, раз хмари та холодний вітер, котрий із кацапії дме. Зробив сьогодні моїй дружині маленьку несподіванку - згідно із моїм розказом швиденько поснідала, одяглая та почлапала до машини. Де їдемо не казав, а збував її питання жартами - як лишилося кілька кілометрів до фінішу то допіро зарієнтувалася. А повіз я її до місцевості Рогув де є арборетум тож і шановне паньство запрошую на екскурсію!
Бачили отакі туі? А тепер я маю усе в ... та відпочиваю, чекаючи на обід (чого усім моїм колегам щиро бажаю)
Не розумію чому оті куревські туі не завантажилися, але щоб ви мали пойняття: висота завбільш 20 метрів, найбільший діаметр - 50 сантиметрів!
Забебала ця робота, думав підроблю та тре якось відпочити, а її все більше та більше тож піхачу без прохідних. На коп дивлюсь рівнодушно тож теж думаю продать металошукач. Так як пан Касіо та поміняти віру на мусульманську.
А нічого. На вулиці щодві години дощ, то нікуди і не підеш толком. Залишається тільки плюватися, сидячи на дивані.
ну то привезіть саженців отих кущів, я в себе у дворі посаджу їх. що правда незнаю чи усі влізуть бо місця невистаче але два чи три куща точно влізе.
і не кажіть, повне свинство, ще й на завтра ливень з 10 до 16ї, так і дах може з'їхати, дім-робота-дім-робота, ще й у вихідний дзвонять аби ще так платили.
Не привезу бо я впав у траур - останнього підлящика в'яленого з'їв - пісець підкравсмя непомітно!! Тепер не ма з чим пиво пити
А що, в Поланд немає в"яленої риби(підлящиків, лящів і т.д.) чи просто в хаті закінчились, а йти за новою партією облом.