Та ні,я краще чавунку від халамидників стерегти буду,тах хоч якісь гроші платять,бураки та сонях в нас ніхто вже не сапає,бризкають птеродактлями
Дуже вдячний Вам за допомогу,і оце думаю шо з нею далі робить,те що вона піде на продаж це однозначно,це не предмет мого уподобання ,викладать на обговорення а потім на оцінку, чи трохи гиржу відквасити?
Нема за що ! Я б почистив. Усiх цiкавить клэймо. Отака труба плястикова й пакунок оцету. Тиждень i iржа змиэться зубною щiткою. Потiм у бiльзiн i фсьо. Паравозним масльом змастили i покупцi як мухи злiтяться. Можу надарувать магаз. коробку.
нащо дірки робити?! спочатку най віднове, дасть разів скілько стрілити а потім вже верте та продає. все ж таки прикладали зусиль, допомагали
Та де Махно , а де англiя. Тож лор Бэрiмар , пэсик бацкiрвiль, шо лох холмц, дохтар ватансан i таке iнше. Тре ще спiдницю брутаньську (мiсiс хапсан) бонусом пообiцять i фсьо . Як там кажуть фрiдом. Отримать грошi та заграть покупцью на волинi
Вечір добрий панове. Оце приїхав з тяжкого арбайтену, а зараз і потім спокійненько повідпочивать з вами.
Стою таки на вїзді на базар, мадмуазель та що вже така як нада пропонувала продажной любві вирішив таки купить завтра сосіску з чаєм, економлю крони, отакоєот
ага ,якраз бусом туди і їхати, спочатку бізнес броню з траками напродали, типер льлдовками і шинами затаримся і додому
Та хоч показали б отую... мадмуазель. Бо економити туточки усе камрадство навчене, окремі ще й за цю науку %% вимагають