Пане Бек, кажуть, у вас там танки крадуть, прямо з болота: https://reibert.info/threads/lob-pz-4-i-drugie-sekrety-bolota-na-obsuzhdenie.1005091/
Доброго дня, будьте здорові! За бортом +22, нахмарилось з півночі. Гримить добряче, а я сінника перекриваю...шіфер сучасний повне шайзе. З сіми листив три лопнули навпіл. Три старих б.у, хоч танцюй на них.
Я брав Івано-Франківський шифер, тримається добре, навіть листок був упав з пари метрів на ребро в землю, нічого — витримав
Я брав не асбестові а скловолокно з цементом,нічим не відрізняються від асбестових,тільки отвори під цвяхи треба засвердлювать,з плюсів вляглися до міліметра,більш пластичні,недавно було потрібно проводить роботи то ходив по них,ганджу ніц,з мінусів дорожче на 10 гривень.
цікаво. а тепер діду почухайте ще хвостика з під споду. там тавро та наче рік повинен бути викарбований. але теж без надмірного хванатізму, бо ви завзятий та усе на порох зітрете))
ну от. а дідо казав що там цікавого, що там цікавого. а виявляється ми то з вами праві і воно дійсно цікаве. отакоєот тепер дідо нам винен постріляти дати з неї. і набоями теж забезпечити.
все New England Westinghouse M91 датируются 1915 годом независимо от фактического года производства, который продолжался до 1918 года.
От. А вiн ще рейки красти забороняв , грощiкарбувати .... От. Ми йому всэ , в вiн.... Отак з нами... А я ж йому кажу , шлiть менi я вiдрэставрую , визбираю свойi борги i пойiздом передам . А вiн каже йж гриби , пьять. Отакоеот
постріляти не дам,діду тре курси пройти по ТБ,а от в якості відсотків столітню сапку можу відправить,хоча в самого руці чухаються заправити бузинового держачка і перевірити її ККД
ну судячи по курці то це тавро ставилось як ото за совєтів знак кахчісьтва, але є одне але. цареве тавро ставилось дійсно за якістний крам, відбувалось це на ніжегородській виставці як засвідчення перемоги. курок могло бути не одна а дві, три, тощо, за кожен рік як переможцю карбувалась чергова курка. якось так. підкова наче з чобота а от що оте таке зверху незнаю. мотика теж непогана і може бути використана і зараз, якщо не виріб сільського коваля то теж може бути таврована
діду та ви не переймайтесь усьо в мене є, а чого нема то намалюю. а мотику собі залиште. візьмите гектари по три буряків та соняха і будете сапати, і корисну справу зробите і на зиму олії та цукру запасетесь