так він спокійний та і на дворі тихо, без вітру от тому і приповзе він пізніше. десь на обід повинна бути в нас злива.
А в нас отi садоводи херовi стрiляють з гармат по хмарах. Дощу лiтом вже дамно не було. Вже i не надii нема. Ото тiки капiтошка городину рятуэ.
гармати повіднімати і око підбити! щоб не бешкетували. а хочуть сади розводити то най закинуті землі освоюють попередньог вигнавши звідти дикі племена свинособак. оно кубанщина і поряд і землі родючі були але свинособак та кубаноїдів повно. най винищать їх усіх і розводять там садки та пустелю
Ловили , били , вiдбирали , алэ ж то фсьо роботяги. Вони курви вдома на телепонi. Дiпутанти. Прийшли до одного хвермери сваритися то вiн йх послав. На ранок встав , а гектар полунички передiскований. I все одно стрiляэ . Не кайться.
дограються що замість полунички їх будуть дискувати, або хати палити попередньо двері підперши щоб ніхто не потікав
Доброго ранку паньство. Ось швиденько почитав, що за ніч понаписували, та й біжу на арбайтен. Вже вечером спокійно подочитую, та трохи покнопаю.
в ого мо і пятниця а в мене невідомо що, чи то неділя чи то понеділок, бо у вечорі знов на тєжку працю. якесь врємйа бєзврєміньйа. отакоєот. вітаю панство. вночі проляпотів спокійний дощик але хмарно, тож може бути і в день іще.
В7 доброго ранку ! Вчора запустив новт в сплячку, як завжди, ліг, чую крізь сон, щось він там булькнув, думаю, ранком розберуся, проснувся а тирнету нема -((( Перевірив інші пристрої, все нормально, там тирнет є. Шо за х-ня, цицькодень а я без компа ?!? Коротше, відкатив аж на березень, перевстановив хром, відкрились останні сторінки і ось я з вами _))) Так шо, ранкова кава та до цицькатих справ !!!
Buenos dias! Почав пересівати садочок з городом через сито, як пан К розказав… куди дівать бур’яни, саджанці, барабольку… і пиз…лі від дружини на понівечений город? Дайте хтось адресу того порадника! Вишлю йому %
Добрий день,хто,куди,а я до Поляндії. Робити я невмію А красти я боюся. Поїду у столицю В поліцію наймуся !!!
Доброго дня Цицькуєте,а я ото голову ламаю де те болото з жабами,гриби закінчились Підкажіть чим чухнути щоб глянути чи є клеймо?
На стволi , перед планкай ,груба наждачка з водичкой , тiки ж без хванатiзьму ,букфи проявилися та й годi. бо ще нiчь дехто спать не буде.