так я ж, вище вже колись писав, фаталіст-пофігіст так що де я а де пізнес. Більші виростем, не ми так гриби.
Не вводьте камрадство в оману! То є не хрущі, а якісь мексиканські раки, приготовлені якимось азійськими кухарями (ті - будь-що приготують, тілько щоб купляли споживачі, а споживачі там ТАКЕ хрумкають, що більшість з нас й не відає, що ОЦЕ хтось хрумкає, та ще й із задоволенням та за власні гроші). Всім добра.
Я помойому сьогодні не вітався до вельмишановного пвнства!,-вибачайте,бо пеиеживав як моя донька відстріляється на Оршанецькому полігоні... Поцілила з АК у ворожину,-це фото по приїзду вже зроблене...
Доброго вечора Був у лісі,думав кляда вхоплю,викопав посудину де він повинен буть,а там те шо в тому сейфі шо відведмежатили сьогодні Трохи фото
О це така вона реальність... Ви її бачите,вона бачить Вас! Головне ціль і мрія,а в цій реальності ми отримуєм те що забажаєм,головне ДІЯ! Але всі транквілізатори потрібно виключити,адже вони "тушать" СИЛУ бажання! Ви думаєте чому держава зацікавленна в отруєні алкоголем свого стада-рабів... Для чого їм люди з головою,як є стадо,яке втикає в ТВ зомбоящик і вірить в космос. А ще платить останні гроші,за надра,які бездонні,але нам їх продають. Завтра на КОП. Йду узвару прущого запарю..... Може це просто гра?