Доброго ранку панове. Погода чудова, доща нема, жари нема. Сьогодні релігійне св"ято, отже в нас арбайтен не можна. Будем цілий день відпочивать.
Ви діду собі алібі створюєте переводячи стрілки на мене,а хто цілу ніч з компанією виношував план для незаконного збагачення шляхом підробки металевих грошових знаків,гаявасшуперсонупитаю??????????????????
Ця технологія безсовісно стирена мною на безкрайних просторах інету,такшо давайте підтягуйте інженерну думку осіб жидівської породи які переховуються в вашому льоху і дарма тільки жеруть в неміряній кількості мацу та трусять маслами
У Білій Церкві вже давно шльопають, підійдете до кафе «Кузня», скажете, що від пана Алекса. І отримаєте можливість нашльопати
діду та не виправдовуйтесь. то ви вже слідчому будете розповідати що то ви десь буцімто в інети світлину узяли і то не ваше і ви взагалі тут нідочого. але ж доказ є доказ.
Вітаю панство з рибним днем! Треба. Ніколаша писав, що горщики з монетами пруть якраз на свята. Тим більше, якщо похід в ліс для Вас не є роботою, а відпочинком, то однозначно треба.
Спеціяльно для пана К, перебуваючи у Гданьску, знайшов кульомету. Що правда тіки два, але один навіть із набоєм. Варунок тіки один тре сповнити - самовивоз і найкраще тримаючи під пахами
панове а хто у тій пикокнизі добре тяме? бо одне мудило вже заграло мене своєю групою мамін сундучйок. вже з друзів видалив а ота херня все єдно вилазе на сторінц. задовбало!!!
Пане slawuta5, ви тоже не дуже в зброї. Мене вчора пан К довчив, як правильно розбиратись в зброї. Передаю секрет вам. Отже:є пістолєт, що більше пістолєта-то антомат, або гвинтівка, що більше антомата - то пулємьйот, а якщо зверху бінокля примотана щоб на голими бабами підглядати- то снайпурка , що більше пулемьйота чи снайпурки- то гармата