Вечір, розбив город на квадрати, копаю все — чорне-біле-кольорове. напікав купу дроту люмінявого, 1 коп срср (рік не знаю —відкисає) і 10 коп 2000року кацапських, от жежбл…
вертайте артехфакт на батьківщіну ! тобто мені, а я вже прикопаю в садочку -))) дякуйте що не віті пс кое -)))
Гарні гриби! Тілько харчуватись ними в одну пику - якось не гарно! Всім добра. Зрання було похмуро, потім крапотіло, потім трохи ляло. А потім помітив, що якось не помітив вкуди поділась середа.
Може підсіяти всякорізними під дощ,і через кілька днів спробувати,он один пан казав шо в Буратіни вродило манєто
Кому вбивцю девусів,еквіноксів,крузерів? https://reibert.info/threads/germetichnyj-koschej-x45.1010141/
піду прийму ще шкалик домашньої витриманої на цільних лимонах , доведу кількість о,75 і на сьогодні досить . Завтра буду робити на полуницях , є партія 65 процентової відфільтрованої .Прийшов знову , Не вимикався - вже сьорбнув та гризу консервоване яблуко . Лікарі рекомендують приймати останню порцію горілки не пізніше чим за годину до того як лягати спати , тож піду надвір послухаю солов'їв та подратую комарів , всім гарних сновидінь та надобраніч !