щоб розстріляти обох! там продаван таке намолов що нема куди далі, і про родіну і про історію. вбога камуняцька патороч. а подиви мо він з кацапістану, га?
Не можу я нічого подивитися, в мене діти компа забрали. І вчора теж. Кнопаю з телефону, вже другий вечір. Кажуть, їм уроки робити треба. Я навчався без всяких компів, і уроки робив без інтернету, а тут...
Плоска,вона на початку шляху пошуку... Потім і узвар не допоможе,але все не так як говорить оф.лже науковці. Ви бачите що псевдо археологи говорять бред,історію ховають від аматорів,просто задавайте собі питання як? І колись дізнаєтесь наскільки ця тема цікавенька,це буде тільки початок. Часики тікають...
та отож. узяли собі моду усе з інету качати замість того щоб підти у бублітєку, почитати книжок потім усе ручкою на папірчика занотувати. ні скачають, роздуркують та і радіють що впорались а як до справи доходе то всьо, пшик. ніц незнають, ніц невміють. отакоєот
А найстрашніше, що і не цікавляться та не хочуть знати. Учора відправив парочку своїх юних колег до школи, розповісти дітям про розумне. Було три восьмих класи. Ніхто з тих восьмикласників не зміг сказати, хто такий омбудсмен. Висунули версію, що то якийсь барига. Старші не кращі. Сказав недорослю з вищою юридичною освітою погуглити "Витебское дело" (Михасевича), і розповісти двом таким же, що то таке, бо всі не знали. Так він почав гуглити "витипское дело". Отаке.
тю, так правильно сказали у нас як тільки надали якісь права по контролю так зразу стає баригою і ложить на свої обов'язки.
Та який там ампусмэн чи вiтiбське дiло. Пiдвозив школярiв 5-6 клас до хати . От. ну i питаю ж в них , а icторiю ви вчитэ ? Вiдповiдають:- ТАК !!! А я :- А хто ж такий ленiн , знаэте ? Вони :- Звiсно знаэмо , у лiсi живе АЛЭНIН, отой шо з рогами !!! Отакоеот.
я тож переконаний шо земля має форму епілєптічєську , навіть можу стверджувати шо за Ламаншем нема ніякого іншого світу бо то край землі , а от Гібралтар то просто канава й нема за нею ніякої Ахрики , ну і всілякі інші брехні про "землякругла" то є нісенітниці ... Але що до максимум піццот років історії - то ви трохи не праві , а от відкіль тоді мамонтячі бивні та усілякі птіродахтілі , га ? Ото ж бо й воно - не менше як сімсот-вісімсот років має історія земліобітованної !!! Бо триста років тому тільки з'явились перші єврейці на землі й розповсюдились по всій тарільці , потім вони мутірували бо почали красти одне в одного гроші та най,опувати одне одного в оборутках з цінними паперами та неподілили президентські та прем'єрські вакансії ... Тоді з'явились китайські євреї , індійські , чорнопикі , вузькоокі та багато інших євреїв - і на це знадобилось не менше як шістьсот-сімсот років , а враховуючи ще сорок років тих що вони блукали степами як ховались віх кредиторів емвеефу то маємо всі сімсот сорок чи навіть вісімсот !!!