кажуж незабаром роза соломонівна окотиться і тре буде кошенят пристроїти тож можу передати поштою одного а то і більше кошенят.
то ви діду в таке дудіть. а мене не солідно, мені сурйозні речі треба а не оті забавки. років три тому гарно було коли серед ночі сирену накрутили. вила на увесь ліс та ще і в селі люди підскакували))))) ото я розумію забава а ота дудочка то дурне діло
https://auction.violity.com/7558029...raina-pozdnij-plejstocen-100-ts-let-ves-42-kg мамантьонка не бачили ?
та вони ше цицю їдять , а коли підростуть - то можу новою поштою вам переправити одненького хлопчика бо кітку залишу собі
чому дурне, я на Кіровець був поставив пару на "фа-фа" то на дорозі легковушки аж бігом здувало на сусідню полосу
ви тож раків вдома в басейні розводите ? в нас так модно зараз - пороблять в дворах басейни , напустять раків , вкидають дохлого собаку й коли треба раків до пива то витягують за цеп собаку й визбирубть на гньому раків , потім знову вкидають доки вже не тягнуть лише нашийник від песа ... потім знову й знову ...
такі маленькі - а вже хитрують , он накакали в ящичку й поховались аби ніхно не здогадавсь шо то вони
значить тепер як надумаєте перднути - то вийдіть на вулицю й виберіть пряму дорогу бо ріпакова олія то для реактивних двигунів і тепер ... страшно навіть уявити
нащо? я ліпше до сусідської хати розвернусь та запальничку запалю. ото вогнемет буде)))) заразом сусідів разом з хатою позбавлюсь
до тієї дудочки прилампічить клізму,але глянути як зроблена в пана Скорпіона,то ще буде якась користь від піонєрських хванфар
так ото і є пневматичний сигнал який на слензі зветься "фа-фа", пробував ставить і з паровоза але там такий розхід повітря що компрессор не встигав качати
невийде нічого. там язичок ще повинен бути в середині, як в дітячих піщалках, тоді буде дудіти. а без язичка хоч компресор прикручуй тільки пшик вийде. отакоєот
з паровоза тре на запіка чи жигулика ставити. я одному подарував з краза бібікалку там равлик та два раструби то він казав що гарно бібікало, не тільки роззяви відскакували але і мерси теж)))
яке гарно коли в Кразі 24В а в запіка 12В, точно дурить або то в нього зовсім дохлі булі рідні, хоча в них був регулювальний винт яким їх легко приводили до тями.
В мене з газ 24 два. Старий господарь (дiдусь) у багажнику йх прикрутив шоб не вкрали . От. То коли я натискаю кньопку , то розбiгаються не на вулицi , а з салону. Дуже зручно , коли треба
десь пам'ятаю в електромагнітних приладах бачив з латуні підходящі пластинки з них і зробить дорослого язика.
в нас тут усе по научному, новітні технології. натицьнув на пимпочку і воно дудить саме. а ото в вас діду ще на дворі 19 сторічча що самому ротом дудіти тре. отакоєот
лямпи то річ раритетна, антикварна тож не підлягають переробці так як історична цінність. отакоєот. а ви кажете