ліпше кувадликом. але обережніше. ще в ті часи робили підробки бо гіпс з цементом чи бронзу пропивали а виробляли з якогось плястіку чи ебоксідки.
Жарти-жартами, однак не у всіх тільки два-три понеділки на тижні. Всім бобраніч, та гарних сновидінь.
шось тут єсть таке собі жидівське - шолом то здрастуйте , шльом - то шльома той шо перші сінагого будував
я їв сгушонку з додаванням рослиних жирів а це не обовязково кокосова олія чи молоко, це більш імовірно рапсова олія або ще якась
вже пізно самозаспокоювать себе Рапсова гірчить і майже вся йде на експорт,можу багато кого засмутить,в кондитерські вироби в останній час сиплють тростниковий цукор(інфа перевірена) наш повним ходом вивозиться на експорт
уявляю картину,яка буде симфонія та вєсєлуха коли пану Художнику висипете на подвірї мішків з пять котофеїв
хомняк типу болонки це в пана%,а пану Художнику тре котяру,щоб потім усім кутком зносили кошенят з предявою на аліменти