от тільки шліть поштою рекомендованим, щоб відстежувать. Бо я послав простим (каже навіть флешки доходять)… ніц не дійшло(((
в мене є! в мене хвіліял на горищі а там є балькон. отакоєот якщо не вірите мені то оно най пан Саня скаже, він на власні очі бачив разом з Горобчиком. до речі як там Горобчик?
ну знач ви щось дуже цінне пересилали що поштарка позарилась, мать золото з діямантаим та айхвон 12)))))
так тож вона незнала коли цюпила конверта а як побачила то і викинула або спалила щоб кінці у воду і амінь. вона ж то гадала що ви мульйони мериканських грошів висилаєте а тут таке розчарування. отакоєот
отож воно і старість.вічно ви діду все сплутаєте. то не в мене то десь в іншому місці ви таке бачили але через старість переплутали де.
так і знав, шо сирим жерти скажите. Нєєє, не можу я сире жерти, німаки жеруть сире, бьюцця за нього, мені ліпше підсмажити чи зварити,,, свинюка то виявляєця єдина "зброя" якою бідолашна Європа, проти загибелі від маслімів тримаєця,,,, а такбикірдикбувби
Я також колись кватирку в кухнії вирішив полагодити, все з сусідом зробили,, всЬО красиво,,, вирішили обмити це діло, наклюкались,, вкоїли дібож, і вивалили балкону раму (передню частину) на вулицю. - добре перший поверх був
Шановні паяльники, підкажіть годиться ота котушка для піна типу малишФМ? Бо розбираю завали радіозапчастин, вінти розбираю, магніти, моторчики, ну от котушка зацікавила, там ще вічні підшипники кажуть.
ну то йдіть поломайте що небуть. буде привід знову з сусідом лаштувати та почаркуватись. а балькона можна зломити в панів Суєра та Виєра, тим більш що він новенький, щойно полагоджений.
хіба що коли хтось телефонує або смс надішле))))) в мене олдскульний гнусмос. я на праці і час від часу відлучаюсь від компа щоб зробити обхід чи сьорбнути чаю та спалити цигарку на ганку.
Ніііііі ,,, розгардіяж і дібож , то не наш профіль. В нашому віці трохи спокійніше треба, штрес нідочого,, тільки задоволення,, я піяни в дразіну,
тож не цікаво. небуде що згадати, небуде з ранку за що соромитись перед оточуючими. треж так погуляти щоб сусіди з острахом дивились на вас ще місяців зо три