тема зветься "на тобі Боже, що мені не гоже" -))) https://reibert.info/threads/podarju-pomenjaju.660834/page-131 форумний безвідсотковий афшор _))))
Яку це гидоту воно в рота взяло? Вечірня байка про отаких істот: якось чимчикую на тяжку працю, по дорозі є перехід. якраз зазебрували новою фарбою. писок-вліво, писок-вправо, чисто, роблю два кроки ... УГУ!!! тихо (без зайвих звуків) за кілька сантиметрів (наголошую - на переході) від моєї тушки у частині коліна зупинився "Кайєн", а за кєрмом - ото така саме істота. А воно лівим плечиком телехвону тримає, а у правій - ще одна тєлєхвона, на якій щось там кнопає.... ну що-що? сподобалась мені отая безпека у "Кайєні", інакше вже б кнопав чи то з пекла, чи то з Раю ....
кубакські кізяки ,їх так зараз треба називать,забули з куда вони родом і на свою історії стали срать люблячи царька свого...-поваги до них з наших ніколи не було...
бо пан Алекс став на хибну стежину по захисту слабих, бвогих та слабоумних. але до справи. ви зробили більш детальні світлини свого верстата. гаяваспитаю якщо не хочете світити тут то прошу до приват. зробимо окреме листування та будемо запускати туди по запрошеню, квітку та грубі гроші. отакоєот