Бобрий вечір,нарешті вертаюсь з поляндії.А в тих косах,пилах в двигунах ще блакитний контактів з кондюка може втиахуватись.
те саме ... зібрав речі в мицика й поїхав до Татка провідати його ... взяв мотокосу аби там повикошувати бур'ян , завів - погазував - почав косити - почало молоти шопопало й втрачати оберти . Поїхав до міста в магазин де продають таке приладдя , продавець-майстер замінив свічку -завів-вогнемсере та відгукується на натискання гашетки як змащена ЗУшка ... Знову приїхав на кладовище , завів - почав косити - секунд тридцять і знову забелькотіла ... Розіклав на траві плащпалатку , злив з бачка більзін бо думав може переборщив з концентрацією масла , почав смикати за трубочки й побачив шо там на довгій трубці в кінці приконекчений набальдашник типу фільтрика в акваріумного компресора , відірвав його , залив взад той самий більзін , підкачав пімпочкою і завелась й не глохла доки не перестало сьорбати з бачка , почало ревіти як скажене в рознос пішло й відразу заглохло бо просто скінчилось паливо . Ось така в мене пригода була .
Поділилась подруга подружні,купила чоловіку мило,,бодрость,, вечером помиється,всю ніч дикий секс, зранку вмиється і весь день бадьорий на праці. Через деякий час зустрілись подружки,друга ділиться,купила свому мило ,,дитяче,,всю ніч ссав сіську,а зранку обісцявся.
це як мотивація до здійснення сеппуку на новий манер - людина ніяк не узбоґоіцца доки не намотає собі кишки на ту болгарку ...
Буду надіятись що в мене те саме. Взагалі за 13 років я на своїй пилі тільки міняв ланцюги, ведучі зірки та повітряні фільтри.